samovolné smazání souborů
samovolné smazání souborů
Zdravím. Mám DELL inspiron N411Z a když jsem ho zapnul tak se zapínal pomaleji než obvykle a když už se zapnul tak v něm chybělo bezmála 350 GB souborů. Jak je možné že se to takhle samovolně smazalo a je nějaká možnost jak ty soubory dostat zpět ? Zkoušel jsem obnovit počítač do dřívějšího stavu ale nepomohlo to. Díky za odpovědi.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: samovolné smazání souborů
Kde byly soubory umisteny - v uziv. profilu (Plocha, Dokumenty)? Opravdu se o 350 GB zmensilo dostupne misto na disku?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Měl jsem je ve složce na ploše. Byly to převážně filmy a hry. No teď mám HDD skoro prázdnej
Odpovida volne misto na disku tomu ze bylo neco smazano?
Zaklad je nikdy neukladat zadna data do uzivatelskeho profilu - jakekoliv poskozeni profile se rovna ztrate dat, ve vetsine pripadu neresitelnemu - protoze zadny soft na zachranu dat data nenajde, protoze byl adresar prepsan novym se stejnym nazvem.
Skus soft na zachranu dat, pokud ale na miste kde mela ta slozka byt neuvidi ze tam byla tak se obavam ze s tim nejde nic delat.
Zaklad je nikdy neukladat zadna data do uzivatelskeho profilu - jakekoliv poskozeni profile se rovna ztrate dat, ve vetsine pripadu neresitelnemu - protoze zadny soft na zachranu dat data nenajde, protoze byl adresar prepsan novym se stejnym nazvem.
Skus soft na zachranu dat, pokud ale na miste kde mela ta slozka byt neuvidi ze tam byla tak se obavam ze s tim nejde nic delat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3048
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 18:09