Akce na W7.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Akce na W7.
d1amond: Přesně tak.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Ehm v dnešní době se legální/nelegálních software u běžných uživatelé prakticky nedá řešit ...
Dneska je internet natolik rozšířený a zaplavený vším možným i nemožným, že něco podobného se uhlídat a řešit nedá.
Já osobně ve svém okolí neznám moc lidí, kteří by celý natěšený utíkali do obchodu pořizovat za 2,5 W7, když si místo toho můžou pořídit lepší grafárnu či koupit pleny pro prcka. Microsoft není žádná charita a ty ceny jsou opravdu extrémní.
v České republice žije valná většina populace od výplaty k výplatě ( a mnohé země jsou na tom ještě daleko hůř ) a kde pak lidi na to mají brát ?
Dneska je internet natolik rozšířený a zaplavený vším možným i nemožným, že něco podobného se uhlídat a řešit nedá.
Já osobně ve svém okolí neznám moc lidí, kteří by celý natěšený utíkali do obchodu pořizovat za 2,5 W7, když si místo toho můžou pořídit lepší grafárnu či koupit pleny pro prcka. Microsoft není žádná charita a ty ceny jsou opravdu extrémní.
v České republice žije valná většina populace od výplaty k výplatě ( a mnohé země jsou na tom ještě daleko hůř ) a kde pak lidi na to mají brát ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji diskutovat k danému tématu a ostatní úvahy laskavě vynechte, Díky za pochopení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
hm, tak kdyz na to nekdo nema, tak at to nekupuje, co mi je do neho, krast se nema.
nasel sem podobne stranky, tam to maji tez levne, a s komentarem, ze jsou to nepouzite licence z kompu hp, dell apod.
nasel sem podobne stranky, tam to maji tez levne, a s komentarem, ze jsou to nepouzite licence z kompu hp, dell apod.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Souhlasím s Ondrou, Martinem a D1amondem
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ty podobne stranky provozuje stale jeden a tentyz clovek z Jicina.
V pripade potreby podpory se samozrejmne Microsoft s uzivateli podobne licence nebude vubec bavit nebude.
Levne je relativni pojem, kdyz ty licence mohou mit prodejci klidne i zadarmo.
V pripade potreby podpory se samozrejmne Microsoft s uzivateli podobne licence nebude vubec bavit nebude.
Levne je relativni pojem, kdyz ty licence mohou mit prodejci klidne i zadarmo.
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Petr22: Problémem je, že nějaké kontroly u uživatelů je fikce jako bejk. 

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

martin23: tak taky te nikdo nekontroluje, zda mas doma mrtvolu cloveka, ktereho si killnul.
jednoduse, porusovat zakony se nema, na to nejde nic rict. to uz je pak kazdeho vec, jak se s tim srovna. jen pak nema moralni pravo kritizovat nekoho za neco, co sam dela
jednoduse, porusovat zakony se nema, na to nejde nic rict. to uz je pak kazdeho vec, jak se s tim srovna. jen pak nema moralni pravo kritizovat nekoho za neco, co sam dela
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”