Tvrdá rána pro Windows 8 (a nakonec i pro 9)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tvrdá rána pro Windows 8 (a nakonec i pro 9)
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Re: Tvrdá rána pro Windows 8 (a nakonec i pro 9)
Jako mě WIN 8.1 Vyhovujou... WIN 8 jsem si oblíbil a je podle mě krásně rychlej a přehlednej... Ale je to můj názor... WIN 7 jsem používal 2 roky na jiném PC takže srovnávat mám s čím....
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Před pár dny o tom upozornil X viewtopic.php?f=113&t=15065&start=1140#p977519
Já slyším nadávky od mých spolužáků na Windows 8 každý den. Jednomu snižují výkon ve hrách, druhému neustále pracuje disk. Naše škola byla zařazena do programu Dream Spark, tak Windows 8.1 zkusím.
Já slyším nadávky od mých spolužáků na Windows 8 každý den. Jednomu snižují výkon ve hrách, druhému neustále pracuje disk. Naše škola byla zařazena do programu Dream Spark, tak Windows 8.1 zkusím.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro klasický PC se mi skutečně zdá ten systém 8 silně mimo. Něco jiného jsou asi pro tablety a atd.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sám jedu na WIN7, ale měl jsem tu možnost nastavovat pár notebooků s WIN8 a teď máme doma jeden PC s WIN8.1 a za mě asi takto: Z osmiček jsem byl rozčarovaný, vadilo mi, že musím googlit, jak vypnout metro aplikaci bez použití alt+F4 atd. Celkově mi to přišlo strašně neintuitivní. Pak jsem si doma hrál s 8.1 a vidím jasný pokrok k lepšímu a sám bych dnes na nový počátač jiný systém nevolil. Rychlý boot i s klasickým HDD, nepadá, velmi svižný a když si člověk nastaví start přímo na desktop a seznam aplikací místo metro app ve start menu, pracuje se s tím skoro stejně jak se sedmičkama. Rovněž jsem zatím nenarazil na jedinou nekompatibilní app...
Na notebooku setrvávám na WIN7 jen proto, že mám legální licenci a 2,5k za ten malý rozdíl nedám
Na notebooku setrvávám na WIN7 jen proto, že mám legální licenci a 2,5k za ten malý rozdíl nedám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mimo jsou pouze dlazdice - coz je jedna z mnoha aplikaci pro WinRT. Ktera je navic snadno nahraditelna.
Paradoxni je, ze kdyz Windows konecne pripominaji okna tak se to nelibi.
Nesmime zapominat na to, ze pro Windows 7 konci mainstream podpora uz za rok.
Paradoxni je, ze kdyz Windows konecne pripominaji okna tak se to nelibi.
Nesmime zapominat na to, ze pro Windows 7 konci mainstream podpora uz za rok.
ano, mimo jsou dlazdice, ale vubec to nepouzivam:-). proste hodne povyku pro nic:-)
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tenhle "doprodej" Windows 7 je hype roku. Žádná tvrdá rána pro Windows, stejně si je ti lidé nakonec koupí.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
__It's time to #switch!__ |
Tak já sem měl už skoro cšechny windowsi měl jsem 95,98,XP,W7 a tet jak sou W8 tak je to podle mě dobrej windows ale když si vzpomenu na windows 95 tak už je to hodně dlouhá doba.
Chybama se člověk učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook repas. Nakonec koupena Čína Acemagic S1 N95.
od šulda » 20 led 2025 07:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 26
- 4614
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:39
-
-
- 6
- 8198
-
od zeus