zdravím,
chtela bych se vas zeptat mam notebook znacky compaq cq58 ..
prvni snimek mi ukazuje logo znacky a pod tim popisek probiha priprava automaticke opravy.. po par vterinach se objevi logo znacky s popisem probiha giagnostika pocitace...
zkousela jsem se dostat do nouzoveho rezimu ale bohuzel to nereaguje..
take jsem zkousela dat instalacku win, ale take bez reakce ;(
mohl by mi tu prosim nekdo s tim pomoct, na data kaslete, potrebuji hlavne ho nejak opravit co nejrychleji, abych mela pristup na internet...
Dekuji
Probíhá příprava automatické opravy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Probíhá příprava automatické opravy
A do BIOSu se dostaneš? Obvykle přes Del nebo F2 - plynule několikrát za sebou mačkat po zapnutí ntb.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Vítej na PC-HELP!
Po restartu mačkej klávesu F10. Měla by vyskočit nabídka, kde bude "recovery to factory default". Tady by to mělo být ještě rozděleno na destructive (smaže data) a nedestruktivní (data zůstanou).
Po restartu mačkej klávesu F10. Měla by vyskočit nabídka, kde bude "recovery to factory default". Tady by to mělo být ještě rozděleno na destructive (smaže data) a nedestruktivní (data zůstanou).
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
do biosu se dostanu ale nevim jak dal..
Když se dostaneš do BIOSu, tak je ntb funkční. Jak dlouho tam bylo "probiha giagnostika pocitace", než jsi to vypla? Možná to bylo předčasné!
Jinak zkus radu ITCrowda, snad pomůže hned.
Jinak zkus radu ITCrowda, snad pomůže hned.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
no uz to bezi celej den..
no a tu radu jsem zkousela ale "recovery to factory default". jsem bohuzel nenasla :-/

Tady máš manuál http://h20566.www2.hp.com/portal/site/h ... cachetoken v kapitole 10 a 11 bys měla najít informace, které by Ti mohly pomoci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dekuji zkousim to ale zatim to nereaguje
Když to nepůjde, nezbyde Ti, než vlézt dovnitř, vyndat harddisk, zkusit ho připojit jako druhý do normálního PC a otestovat pomocí CrystalDiskInfo. Mám dojem, že ten HDD bude v čudu a budeš potřebovat nový.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3363
-
od Edom
Zobrazit poslední příspěvek
20 pro 2024 18:42