tak bud chces cistou instalaci, co ti vse vycisti nebo to jen prehrajes a vsechen bordel ti tam zustane. musis si vybrat ze 2 moznosti instalace - upgrade, vlastni. u vlastni instalace, pokud chces cistit, zvolis moznosti a odstranis vsechny oddily nad diskem C (zavadeci, recovery,..), maji kazdy 100-300MB a ten disk C, zbude ti prazdne volne misto, na to kliknes a das dalsi.
pokud chces update, tak ho na zacatku zvolis a dal nevim, co je, nikdy sem to nedelal:-), ale asi nic moc, jen klikacka
Upgrade na Windows 8.1
Re: Upgrade na Windows 8.1
keď v biose stlačím F8 tak mi to hodí tabuľku. tam je floppy drive=je to to isté ako USB?
Floppy drive = disketova mechanika
tak potom čo je USB drive?
Primo USB zarizeni by melo jit vybrat jen pokud je pripojene (pri zapnuti pocitace, nez az pri vstupu do BIOSu)
prosimte, co mas presne za desku? ja myslel, ze jak to udelat uz mas davno zjistene a vis to:). no nic, dej data, neco se vymysli
TAkže, všetko som spravil tak ako ste mi povedali, ale pri inštalácii z USB mi vyskočí toto
mas moznost znova nahrat na tu flesku to iso?
nenapadlo me, ze budes mit tak starou desku, mozna bude chyba v tom gpt formatu. zkusil bych to na mbr.
nebo to nainstuj z dvd
nenapadlo me, ze budes mit tak starou desku, mozna bude chyba v tom gpt formatu. zkusil bych to na mbr.
nebo to nainstuj z dvd
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6875
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
- 6
- 8198
-
od zeus