Zdar, mam takovy problem, vubec se mi nelibi jakym stylem vyhledava Windows 7 pruzkumnik, ktery je obsazeny ve Windows Startu, chtel bych, aby to vyhledavalo podobne jako Spotlight na mem Macu - vsechny soubory, aplikace, slozky, predinstalovane programy, coz samozrejme pruzkumnik z nejakeho neznameho duvodu nedela a hleda jen veci primo ve Startu (ktere se tam pridavaji pri instalaci), nebo na plose, coz mi je k nicemu, kdyz nechci mit pripnute vsechny programy na liste, nebo ve Starte (jelikoz si tam ty slozky se souborama samozrejme nenechavam).
Otazka zni - jak nastavit vyhledavani na vsechny soubory na disku c - mam ssd, takze by to melo byt stejne rychle jako na OSX, kde je to nastavene uz defaultne v Spotlightu (kdyz budu hledat na vedlejsich discich tak mi samozrejme postaci vyhledavani pres slozku).
Otazka cislo 2 - jak odstranit nechtene odkazy ze startu (na obrazku je vyznaceno jake mam na mysli)?
Diky za rady :)
Windows průzkumník
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows průzkumník
Na XP jde nastavit, kde všude se bude vyhledávat, stačí projít nabídky u hledání. U XP se tyto nechtěné programy (historie?) nastaví v menu, kolik položek chceš ukazovat v historii spuštěných programů. Dále lze i odstranovat podobnou položku, jakési oblíbené programy ve Startu, a to Průzkumníkem v tvém účtu Win > Start a tam kdesi okolo ...
Re: Windows průzkumník
ohledně otázky 2: pravoklik na např. hudba... a v nabídce zvol "nezobrazovat v navigačním podokně"
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8198
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek