Složky se otevírají v nových oknech, rád bych v tomtéž okně*
Složky se otevírají v nových oknech, rád bych v tomtéž okně*
Zdravím, mám takový menší problém. Když otevřu složku a pak v ní další složku tak se mi to otevře v novém okně, což není zrovna moc dobré, jelikož pak musím zavírat cca 30 oken třeba. Problém přetrval i když jsem najel do ovladacích panelů>možnosti složky a tam zatrhl "otvírat ve stejném okně". Jediný způsob jak složku otevřít ve stejném okně je kliknout na ní pravým a dát "otevřít". Děkuji za jakoukoliv pomoc.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 úno 2014 17:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém s otvíráním složek“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „problém s otvíráním složek“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Složky se otevírají v nových oknech, rád bych v tomtéž o
Neuvádíš, co máš za Windows. V XP je to:
Ovládací panely → Možnosti složky → karta Obecné → Procházení složek: „Otevřít každou složku ve stejném okně“.
Jinak krom opravy nadpisu dotaz patří do sekce Windows, přesouvám.
Ovládací panely → Možnosti složky → karta Obecné → Procházení složek: „Otevřít každou složku ve stejném okně“.
Jinak krom opravy nadpisu dotaz patří do sekce Windows, přesouvám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
omlouvám se, v tom spěchu jsem to zapomněl, mám windows 7
A tam jsi to našel, nebo to mají Sedmičky jinak? Já je nemám, takže to takhle z hlavy nevím.
Pokud by to bylo jinak, můžeš ještě zkusit zadat do nápovědy „otevírání složek“.
Pokud by to bylo jinak, můžeš ještě zkusit zadat do nápovědy „otevírání složek“.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
právě, že to jsem našel, ale nefungovalo to, následně jsem zkusil napsat přes příkazový řádek regsvr32.exe "%Programfiles(x86)%\Internet Explorer\ieproxy.dll", a taky nic. Tak teĎkom proháním disky antivirem, jestli nemám někde vir
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2282
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 16:13