Zdárko, před pár dnama jsem dělal kontrolu logu (HiJackThis) přímo tady na forku, ale najednou se mi objevily složky se zámken, které nejdou smazat ani dát právo mě, abych je mohl smazat. Takže jsem úplně bezradnej
Jsou i jinde, ale to bych tady byl do rána.
+skoro všude mám "desktop.ini", které se po smazání znova objeví..
Složky se zámkem nejdou smazat Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Složky se zámkem nejdou smazat
Nejsi náhodou z televize nova? Nejdřív zmrzlá voda v zimě, potom vedro v autě v létě, do třetice zasviněná podlaha od marmelády, a teď nejdou mazat zamknutý soubory.
Je samozřejmý že to smazat nepůjde, to je jako by ses snažil otevřít zamknutý dveře (resp. ty dveře vysadit). Nevím kde si přišel na to že je ti tam vytvořil HJT, napříkald system volume information body obnovy, nedostupný a nesmazatelný, all users je složka profilu všech uživatelů, guest, pc, to jsou profily, desktop, to je plocha..
Všechno tohle jsou systémový složky, který tam byli, jsou, a budou, a systém by bez nich nefungoval. Takže HJT s tím fakt nemá co dělat.
Je samozřejmý že to smazat nepůjde, to je jako by ses snažil otevřít zamknutý dveře (resp. ty dveře vysadit). Nevím kde si přišel na to že je ti tam vytvořil HJT, napříkald system volume information body obnovy, nedostupný a nesmazatelný, all users je složka profilu všech uživatelů, guest, pc, to jsou profily, desktop, to je plocha..
Všechno tohle jsou systémový složky, který tam byli, jsou, a budou, a systém by bez nich nefungoval. Takže HJT s tím fakt nemá co dělat.
Just Fucking Google It!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak aspoň je skrýt, jde nějak ?
Tak teda, jakto, že se to tam utvořilo po instalaci + použití programů, které jste mi doporučily na kontrole logu ?
Tak teda, jakto, že se to tam utvořilo po instalaci + použití programů, které jste mi doporučily na kontrole logu ?
Zobraz si skrytý soubory a složky, a následující soubory nahraj na virustotal..... Neradil ti tam náhodou někdo něco takovýho?
Protože většina těch složek se zámkem jsou skrytý, ty máš jenom nastavený zobrazování skrytejch souborů a složek. Takže nastavení složek, a tam si zatrhni Nezobrazovat skryté....., nebo jak to tam je.
Protože většina těch složek se zámkem jsou skrytý, ty máš jenom nastavený zobrazování skrytejch souborů a složek. Takže nastavení složek, a tam si zatrhni Nezobrazovat skryté....., nebo jak to tam je.
Just Fucking Google It!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Oky, skryl jsem je, díky za vyřešení
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4968
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54
-
- 2
- 2351
-
od draxxx
18 čer 2025 16:25
-
- 4
- 2951
-
od Grander
02 dub 2025 15:29
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9348
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”