Ahoj, navazuji na téma aktivace. Momentálně mám na notebooku po koupení nainstalovaný a aktivovaný Windows 7 Pro s klíčem
0371-OEM-8992671-00524
Product Key: 32KD2-K9CTF-M3DJT-4J3WC-733WD
. Který se dá na internetu najít, že jde o OEM Dell. Na COA štítku je jiný PK, který jsem na internetu nenašel. Pak jsem se na Windows fóru dočetl, ež existují 2 type product key : OEM SLP, který právě je aktivní z výroby (a jde tedy o tyto známe klíče), který se nějak sám aktivuje přes hardware a OEM COA, který by měl být na štítku.
Zároveň k notebooku nebylo CD, ale instační soubory jsem lokalizoval na těchto místech:
1.c:\apps\os media (de facto obsah inst. média Win7, se složkou sources\$OEM$\$$\Setup\scripts\slp.cmd s obsahem cscript %windir%\system32\slmgr.vbs -ipk 32KD2-K9CTF-M3DJT-4J3WC-733WD). Taky jsem zjistil, že má velikost 2.8GB (ačkoli jiná instalačka Win7 má 3.7GB) (což je pravděpodobně běžný OEM instalační disk Dell)
2. Recovery oddíl\Dell\Image\Factory.wim 6.2GB.
Otázky:
-Půjde reinstall Windows na tomto notebooku, z generického Windows inst. média - když tam zadám PK to 32KD.....33WD... Zadaří se aktivace Windows?
Nebo bude nutné zadat to PK na štítku? Je i tak jisté, že se aktivace povede?
-Pokud provedu instalaci z toho factory média 6.2GB, jaký klíč se použije? Bude opět jisté, že se aktivace povede?
- V jakém stavu je atkuálně to číslo uvedené na štítku? Půjde s ním aktivovat jiná instalace windows také na jiném notebooku Dell?
Půjde přeinstalovat Win 7 s možností aktivovat?
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Půjde přeinstalovat Win 7 s možností aktivovat?
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
Re: Půjde přeinstalovat Win 7 s možností aktivovat?
Pokud ti nepůjde aktivovat s jedním, můžeš pkey změnit a zkusit aktivovat s ním. V tom není provlém.
Just Fucking Google It!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kim Spotcom píše:Otázky:
-Půjde reinstall Windows na tomto notebooku, z generického Windows inst. média - když tam zadám PK to 32KD.....33WD... Zadaří se aktivace Windows?
Nebo bude nutné zadat to PK na štítku? Je i tak jisté, že se aktivace povede?
-Pokud provedu instalaci z toho factory média 6.2GB, jaký klíč se použije? Bude opět jisté, že se aktivace povede?
- V jakém stavu je atkuálně to číslo uvedené na štítku? Půjde s ním aktivovat jiná instalace windows také na jiném notebooku Dell?
1. Ne. Ano. 98% ano.
2. 32KD... Ano.
3. Nejen Dell.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Uz jsem to rikal nekolikrat - u systemu co tam mas zadna aktivace NENI POTREBA, ve chvili kdy Windows doinstalujes tak budou uz aktivovane.
Kdyz budes instalovat z media od Microsoftu, musis pouzit cislo z COA stitku. OEM klic pro Dell ti to nevezme.
Kdyz budes instalovat z media od Microsoftu, musis pouzit cislo z COA stitku. OEM klic pro Dell ti to nevezme.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3005
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 čer 2025 08:12