a) Když dáváš obrázek tak ho ořízni od nepotřebné informace. Nikomu nic nepřinese a jenom to zabírá místo na disku
b) Ten disk je vadný a to může být příčinou zpomalování systému, disk se zastavuje v určitých bodech
Problém s rychlostí systému
Re: Problém s rychlostí systému
Já mám laptop a to dost starý. Chcete mi říct že tomu disku už není pomoci? Takže mi vážně nezbývá než pořídit nové PC? :(:( No to je veselé. Netuším kde na to vezmu..no to už je ale jiný problém. I tak děkuju. Takže to chce zálohu co nejrychleji abych o vše nepřišel?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nemusíš pořizovat nové PC (říkáš laptop!). Sežeň slušný HDD, přeinstaluj a jedeš dál!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Beru to tak že do maleho notebooku, s parametry co mám s nefunkní baterkou a s diskem na odpis asi nemá cenu investovat. Takže budu hledat náhradu. Netuším kolik tak hdd stojí pro starého acera, ale určitě přesahuje jeho hodnotu nebo ne?
-
- Pohlaví:
Určitě si zazálohuj data, můžeš o ně přijít. Ten disk není dobrý, ale může klidně rok, dva fungovat. To se nedá říci jak dlouho, ale o data bys mohl přijít.
Tak do toho opravdu nemá cenu investovat, leda nějakej bazarovej disk, ale to je sázka do loterie.
Tak do toho opravdu nemá cenu investovat, leda nějakej bazarovej disk, ale to je sázka do loterie.
blue spirit: To jsou vážně špatné zprávy, v PC mám většinu fotek, vzpomínek, dokumenty. Teď teda najít nové PC. S mými znalostmi a financemi to bude běh na dlouhou trať.
Jinak moc děkuju za rady. Dotáhnu ten hijackhere a budu se modlit ať to vydrží než se sežene nový PC. Chci se zeptap..má smysl pořídit bazarový notebook? Nebo je lepší koupit nový byť za dvojnásob?
Jinak moc děkuju za rady. Dotáhnu ten hijackhere a budu se modlit ať to vydrží než se sežene nový PC. Chci se zeptap..má smysl pořídit bazarový notebook? Nebo je lepší koupit nový byť za dvojnásob?
-
- Pohlaví:
Jistěže je lepší koupit nový!
Pokud tam máš důležité věci, pak bych to fakt řešil rychle. Nechci strašit, může to fungovat několik let, ale také to za pár dní zapneš a data už nedostaneš.
Pokud nemáš koruny, jako asi většina, pak bych koupil nějaký kancelářský stroj na Aukru. Já tam koupil slušnej Dell za 1500, sice by mne zde všichni pohaněli, ale už to běží dva roky a nebyl jediný problém.
Je to ovšem jenom na kancelářskou práci.
Pokud tam máš důležité věci, pak bych to fakt řešil rychle. Nechci strašit, může to fungovat několik let, ale také to za pár dní zapneš a data už nedostaneš.
Pokud nemáš koruny, jako asi většina, pak bych koupil nějaký kancelářský stroj na Aukru. Já tam koupil slušnej Dell za 1500, sice by mne zde všichni pohaněli, ale už to běží dva roky a nebyl jediný problém.
Je to ovšem jenom na kancelářskou práci.
Ušetřené peníze s bazarovým se ti v případě poruchy nemusí vyplatit.Kup nový,třeba na splátky.Máš hlavně záruku.
Nejlevnější varianta např. http://www.czc.cz/packard-bell-easynote ... r15.5-15.6
Nejlevnější varianta např. http://www.czc.cz/packard-bell-easynote ... r15.5-15.6
Mám problém že pracuji jako konstruktér a když už budu investovat do PC, chci už něco co bude zvládat i grafické 3D programy. Další průšvih je malý byt kam ani s trochou vůle pevnou stanici nedostanu, takže potřebuji notebook. Zkusím nějak sestavit požadavky a nechám si poradit snad mi dobře poradíte :( myslím že vezmu něco na splátky,...
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zrovna ten Packard-Bell bych nebral. Nech si tu sestavit něco podle svých nároků a potřeb a můžeš na tom jedině ušetřit. A pokud nehraješ, ta částka bude relativně hodně nízká. A i bazarový se vyplatí, jen je třeba koupit z ověřeného zdroje!
PS: Teď jsem si přečetl Tvůj poslední příspěvek, takže to, co jsem napsal, je asi mimo mísu. Promiň.
PS: Teď jsem si přečetl Tvůj poslední příspěvek, takže to, co jsem napsal, je asi mimo mísu. Promiň.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Co tak řeším své možnosti vidím to na splátky na 4-6 měsíců kolem 12-15tis za notebook a rád bych aspoň 17" nehraju, hrál jsem a rád bych se k tomu vrátil (po více jak 5letech), ale není to priorita.
-
- Pohlaví:
Jo to by z nouze šlo, ale je tam Linux - pokud to nevadí.
Konstruktér s notebookem a malým monitorem? To musí být dost pracné.
A pokud si konstruktér, tak data na tom vadném disku jsou asi důležitá. Zálohovat!
Konstruktér s notebookem a malým monitorem? To musí být dost pracné.
A pokud si konstruktér, tak data na tom vadném disku jsou asi důležitá. Zálohovat!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1180
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 02:02
-
- 1
- 2428
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7319
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3229