Recovery problém
-
- Pohlaví:
Re: Recovery problém
Restartuj a okamžitě to stiskni a počkej co se objeví na monitoru! Alt+F10
dobře udělal jsem to a ukázalo se mi nějaké recovery menu, dal jsem enter a zase se mi zapla tabulka s jazykem a když jsem ho zadal a dal ok zase se mi ukázala tabulka "please complete operating system setup process before doing system recovery"
-
- Pohlaví:
Podle takovýchto poloinformací
se opravdu nedá poradit. Snad v tom Recovery menu byl nějaký výběr, např. obnovit systém ze zálohy na recovery oddílu, nebo pomocí DVD apod. To není pořád jenom mačkat Enter, ale číst co se tam píše.a ukázalo se mi nějaké recovery menu
dám sem screen
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Bře 2013 12:33) ---
no tak teď už se nic nestalo rovnou když sem dal alt+F10 tak mě to přesměrovalo rovnou na výběr jazyka
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Bře 2013 12:33) ---
no tak teď už se nic nestalo rovnou když sem dal alt+F10 tak mě to přesměrovalo rovnou na výběr jazyka
-
- Pohlaví:
Asi z důvodu, že si před tím odentroval nějakou funkci, kterou si neměl. Něco si potvrdil a nyní už to jenom pokračuje.
tam byla ale jen jedna funkce. to bylo abych vybral z čeho si to má vzít zálohu a já tám mám DVD a nic jiného tam nebylo
-
- Pohlaví:
Já už ti k tomu víc nepovím.
Bootování máš dobře.
Recovery nabídka funguje, ale proč to nejde dál netuším. Musel bych to vidět v průběhu celé operace. Co a jak si potvrzoval apod.
Bootování máš dobře.
Recovery nabídka funguje, ale proč to nejde dál netuším. Musel bych to vidět v průběhu celé operace. Co a jak si potvrzoval apod.
aha, tak děkuju za pokus o radu
-
- Pohlaví:
Ještě koukni do toho manuálu, ale myslím že tam k tomu nic nebude. Průvodce obnovením se zobrazuje na monitoru a není třeba ho popisovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4403
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06