Obnova do továrního nastavení
Re: Obnova do továrního nastavení
Opravil jsem to ale pozdě.....
-
- Pohlaví:
jj Vidím, vůbec netuším co je to PQService. Zkusil si to obnovit dle toho návodu? Asi by bylo lepší zeptat se zítra přímo ne technické podpoře.
Hlavně mě zaráží i to proč se mi smazal ten disk D:\ proste najednou zmizel, jsem tam tedy nic nemel ale i podle toho spravce je uplne prazdny a vypada to ze neformatovany, co se s nim stalo?
v te slozce je normalne podslozka D2D, Factory.... ale nevim jak to využít k tomu aby to z toho nabootovalo pomocí te zkratky Alt+F10.... v biosu mam nastaveno D2D na enable zkousel jsem i zapnout a vypnout ale stale to nejede objeví se mi jen ta tabulka co jsem tu psal
v te slozce je normalne podslozka D2D, Factory.... ale nevim jak to využít k tomu aby to z toho nabootovalo pomocí te zkratky Alt+F10.... v biosu mam nastaveno D2D na enable zkousel jsem i zapnout a vypnout ale stale to nejede objeví se mi jen ta tabulka co jsem tu psal
-
- Pohlaví:
Proč to obnovuješ? Třeba najdeme jiné řešení.
Samozřejmě se hledání nových řešení nebráním.
Chtel jsem to obnovit protoze se to v poslední dobe nejak hroutilo celé, nic tady nemam a tak jsem to chtel proste vse smazat a obnovit, také jsem to chtel předat dal a nechci aby mi nekdo říkal co a jak jsem tam měl tak jsem chtel aby vše bylo v podstatě jako nové
Chtel jsem to obnovit protoze se to v poslední dobe nejak hroutilo celé, nic tady nemam a tak jsem to chtel proste vse smazat a obnovit, také jsem to chtel předat dal a nechci aby mi nekdo říkal co a jak jsem tam měl tak jsem chtel aby vše bylo v podstatě jako nové

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
peetr.j píše:Hlavně mě zaráží i to proč se mi smazal ten disk D:\ proste najednou zmizel, jsem tam tedy nic nemel ale i podle toho spravce je uplne prazdny a vypada to ze neformatovany, co se s nim stalo?
Přiřaď tomu oddílu znova písmeno (D:).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Pohlaví:
Tím že tam přidělíš písmeno a zformátuješ sice to místo uvolníš k používání, ale nic neobnovíš. Máš manuál? Co je to ten oddíl PQService?
Manual, nekde najdu. nasel jsem zatim nejaké članky na internetu a mělo by to sloužit k obnově systému ale jak to jsem se zatím nedozvěděl....
http://www.sevenforums.com/backup-resto ... rvice.html
http://www.sevenforums.com/backup-resto ... rvice.html
-
- Pohlaví:
Tak hledej, nicméně obnova i reinstalace je vždy to poslední řešení.
Tak mužu poprosit o nějakou jinou pomoc a radu? Zkoušel jsem přidat tomu oddílu písmeno ale D: které jsem tam měl není v nabídce možných tak co se stalo jak obnovit ten oddíl?
Jo a taky se mi nevytváří body obnovení nevím proč, nemužu se tedy vratit....
Jo a taky se mi nevytváří body obnovení nevím proč, nemužu se tedy vratit....
-
- Pohlaví:
S obnovením asi nevíme, ale měl bys napsat důvod, proč to chceš obnovit. To si ještě neudělal.
OT : Nemáš PC ještě v záruce?
// To už asi ne...
// To už asi ne...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému