Kde stahnout windows xp? Vyřešeno
Re: Kde stahnout windows xp?
Mylos: diky za zastani.To by bylo samozrejme nejlepsi a nejjednodussi reseni.Poptam se kamaradu v okoli.Prinejhorsim budu muset resit jinak a risknout neco stahnout.
S tím stahováním úplně souhlasím, musí si člověk vybrat úplně čistou instalaci příslušného OS. A na netu se najdou, mám s tím docela zkušenosti. Stačí vědět, že ta "originální" instalace musí chtít instalační klíč. Ve chvíli kdy ho po mně nechce, je to paskvil a hledám dále 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
OT/ Jen tak na okraj. Včera zde nějaká dívka žádala o nějaký keylogger, aby mohla sledovat svého přítele. Karlos to zamknul s odůvodněním, že nevíme zda se jedná o pouhou žárlivost, anebo o průmyslovou špionáž. V tom že někdo má doma jakýsi štítek o jehož původu nic nevíme vidím jistou analogii. 

V tom pripade nelze preinstalovat spoustu pocitacu s OEM licenci
Protoze k tem totiz skutecne nikdy zadne instalacni CD nebylo.
Zvlast u XP Home, kdy OEM licence a instalacni medium byly dva odlisne produkty, takze licence se projevi pouze tak ze je na fakture a na PC je nalepen stitek.
Protoze k tem totiz skutecne nikdy zadne instalacni CD nebylo.
Zvlast u XP Home, kdy OEM licence a instalacni medium byly dva odlisne produkty, takze licence se projevi pouze tak ze je na fakture a na PC je nalepen stitek.
Blue Spirit píše:OT/ Jen tak na okraj. Včera zde nějaká dívka žádala o nějaký keylogger, aby mohla sledovat svého přítele. Karlos to zamknul s odůvodněním, že nevíme zda se jedná o pouhou žárlivost, anebo o průmyslovou špionáž. V tom že někdo má doma jakýsi štítek o jehož původu nic nevíme vidím jistou analogii.
Jsi někde jinde, tohle vůbec není o licenci, ale o nelegálním sledování

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A vůbec,jak tu může viset vlákno se stažením placeného SW,když evidentně nebyl určen pro free používání. 

Úplně snadno, ten SW byl totiž dávno zaplacený a jde o jeho obnovení. A to nelegální NENÍ.
Jenze stazeni uz nelegalni je.
A stazeni neni jedina moznost (i kdyz je nejjednodussi).
Veskerou podporu musi poskytnout dodavatel zarizeni, Microsoft zadno podporu na OEM neposkytuje.
A stazeni neni jedina moznost (i kdyz je nejjednodussi).
Veskerou podporu musi poskytnout dodavatel zarizeni, Microsoft zadno podporu na OEM neposkytuje.
-
- Pohlaví:
Úplně snadno, ten SW byl totiž dávno zaplacený a jde o jeho obnovení. A to nelegální NENÍ.
Ano zaplacený byl, ale kým.

V tom případě můžu svůj štítek někomu střelit, já už ho nepotřebuju.
Naposledy upravil(a) guest dne 14 úno 2014 11:35, celkem upraveno 2 x.
Pokud bys měl štítek ze sběrného dvora na OEM licenci, instaloval bys ji na jinou základní desku, takže bys měl problém s aktivací. Podle mě je to dost zásadní rozdíl.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Myloši a stažený systém ví jakou mám desku? Systém je jeden, klíčů habaděj.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
wattmetr píše:S tím stahováním úplně souhlasím, musí si člověk vybrat úplně čistou instalaci příslušného OS. A na netu se najdou, mám s tím docela zkušenosti. Stačí vědět, že ta "originální" instalace musí chtít instalační klíč. Ve chvíli kdy ho po mně nechce, je to paskvil a hledám dále
Cista instalace se hleda podle MD5 hashe.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5563
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 20:43
-
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5980