Pokud se ma jednat o porizeni licence, nema nejmensi smysl kupovat Windows 7.
Windows 8.1 stoji krabicova verze 2800 Kc
Windows 7 stoji krabicova verze 4300 Kc a za upgrade na Windows 8 bude treba zaplatit dalsi 3000 Kc.
Navic aplikacni podpora Windows 7 ze strany Microsoftu konci uz za 7 mesicu (leden 2015), dal budou pouze bezpecnostni aktualizace.
Windows 8 nebo Windows 7?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8 nebo Windows 7?
Když nejedou, tak tím myslím, že nejedou ani se změněnou kompatibilitou
.
petr: Já to spíš vidím jako tah, který má zas jen prodat více kusů toho "šmejdu". Už jen ta cena...

petr: Já to spíš vidím jako tah, který má zas jen prodat více kusů toho "šmejdu". Už jen ta cena...
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Mno vidis, a ja to zase povazuji za nejlepsi desktopovy OS od Microsoftu.
Kdyz totiz secteme vsechny narky uzivatelu co se jim nelibi, tak vzdycky skoncime jen u grafickeho rozhrani. Po technicke strance jsou Windows 8 ve vsem lepsi nez Windows 7. Tlacitko start je otazka 10s na instalaci Classic Shellu.
Co se tyka kompatibility, v XP taky nesly nektere hry pro Windows 95/98 a pod 7 nektere hry pro XP a nevim ze by kvuli tomu byl nejaky hromadny narek ze OS stoji za kulove. Konkurencni OS nemaji zajistenou kompatibilitu ani dve verze dozadu - tzn 3 roky- a tady resime ze nefunguje 15 let stara hra.
Kdyz totiz secteme vsechny narky uzivatelu co se jim nelibi, tak vzdycky skoncime jen u grafickeho rozhrani. Po technicke strance jsou Windows 8 ve vsem lepsi nez Windows 7. Tlacitko start je otazka 10s na instalaci Classic Shellu.
Co se tyka kompatibility, v XP taky nesly nektere hry pro Windows 95/98 a pod 7 nektere hry pro XP a nevim ze by kvuli tomu byl nejaky hromadny narek ze OS stoji za kulove. Konkurencni OS nemaji zajistenou kompatibilitu ani dve verze dozadu - tzn 3 roky- a tady resime ze nefunguje 15 let stara hra.
Já to vídím jak petr22, všichní o Windows 8 žvaní o nepřívětivé grafické stránce, ale jsou ve všem lepší než Windows 7. Já co jsem se ptal kamarádů tak říkali, že se jim Windows 8 nelíbí aniž by ho zkusili. Já ho zkusil ale stejně se mi moc nelíbílo, zvlášt právě ta grafická stranka. Z jiného úhlu pohledu je to po technické stránce nejlepší a bezpečnější systém od Microsoftu. I co se týče ceny produktu.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Není to jen o grafice. Je to ovládání.
Proti verzi a jejím vylepšení nic nemám, jen mi jako obyčejnému uživateli chybí křížek v rohu a nabídka Start. Pokud mi to MS nenabídne, tak prostě nepopojdu dále.
Nebudu přece kvůli user friendly systému číst manuál
, když s tím systém funguju přes 10 let a nikdy jsem návod nepotřeboval.
Proti verzi a jejím vylepšení nic nemám, jen mi jako obyčejnému uživateli chybí křížek v rohu a nabídka Start. Pokud mi to MS nenabídne, tak prostě nepopojdu dále.
Nebudu přece kvůli user friendly systému číst manuál

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Jestli jde nutně o ten křížek v rohu, tak od update 1 je onen křížek už i v metro aplikacích 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Hurá. Malý, leč vstřícný krok směrem k uživateli. Tak ještě ten Start.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Pohlaví:
Viac sa mi páčilo windows aero keď mám pravdu povedať, osobne mám windows 7 (a ubuntu pre prípad potreby) a nedal by som ho z rúk, keď nepočítam windows 8, môžem povedať - Naj windows ever.
Tým nehovorím, že windows 8 je lepší, ale je mi ľúto ho úplne odsúdiť.
Tým nehovorím, že windows 8 je lepší, ale je mi ľúto ho úplne odsúdiť.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8157
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30