A to z jakého důvodu?Normální jedinec nejdřív vypne všechny běžící procesy(ukončí program) a normálně odinstaluje.V pc toho zůstane minimálně a není to problém smazat.Např.-
http://www.wikihow.com/Uninstall-Comodo-Internet-Security-Premium
Ahoj potrebuji odstranit polozky z registru po comodo Vyřešeno
Re: Ahoj potrebuji odstranit polozky z registru po comodo
Tam už z něj nic nebylo bylo to nacpané někde v tom rootu.. a dokud se nevymazala komplet složka nad 0000 tak se to donekonečna obnovovalo i po smazání..., žádná služba tudíž nebyla vidět... (bez vypnutí to běžně nejde ani odinstalovat přece tak jako u všech ochran.....)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale jde odinstalovat i,když je zapnutý.A,co jsem zkoušel tak nebyl problém,když jsem ho vymazal na hulváta a pak dočistil.Je to jen o tom jak se člověk stará o pc a kolik zbytečných blbostí na čištění a tunění systému používá.
Tak to na tunění nemám nic, a čístím to dost pravidelně, ale je to spíš o tom jak se to nacpe do systému ... a comodo mi připomělo awg apod...
(mám za to, že ten problém byl s tou složkou co zbyla na C i po odinstalaci viz výýýše... nějaká VTRoot kdy nebylo co odinstalovat tak jsem ji smáznul a to asi po ní zbylo v reg.., si to vyzkoušej, příjemnou zábavu
(mám za to, že ten problém byl s tou složkou co zbyla na C i po odinstalaci viz výýýše... nějaká VTRoot kdy nebylo co odinstalovat tak jsem ji smáznul a to asi po ní zbylo v reg.., si to vyzkoušej, příjemnou zábavu

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Jistě, ale už to nebudu znovu natahovat a následně experimentovat s odinstalací a kontrolováním co kde zbylo či ne...
Našel jsem taky něco, ale když už to máš odinstalované a je jen cmd bordel v registrech .....
aspoň vidíš co je to zač, ... když jde odinstalovat i zapnutý
já to vždycky povypínám..
Našel jsem taky něco, ale když už to máš odinstalované a je jen cmd bordel v registrech .....
richchie píše:Ale jde odinstalovat i,když je zapnutý.,,,.
aspoň vidíš co je to zač, ... když jde odinstalovat i zapnutý

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Že jde odinstal zapnutý jsem myslel,že je bezproblémový.A je snad normální,že se AV a security vypnou nebo také odinstal v nouzovém režimu.
No jo, ale napsal jsi, že jde odinstalovat ikdyž je zapnutý.. což nešlo pochopit nijak jinak než tak jak jsi to napsal...
Me to proste nejde i a plne opravneni mi tam nejde dat mam to vse zesedle a nejde na to kliknout.Nejde to nejak v combofihu nebo vnecem podobnem dik (nejakym aspon navodem).
-
- Pohlaví:
A máš nějaký zásadní důvod proč to děláš? Po letech užívání jsou v registru stovky neplatných záznamů a ničemu to nevadí. Registry jsou jako knihovna, může tam být milion knih a některé se čtou jiné ne.
Tohle by mělo smysl pouze pokud bys měl problémy s novou instalací Comoda!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Davidov píše:Me to proste nejde i a plne opravneni mi tam nejde dat mam to vse zesedle a nejde na to kliknout.Nejde to nejak v combofihu nebo vnecem podobnem dik (nejakym aspon navodem).
Co takhle nouzový režim?
Zkousel sem i nouzak i utility z komodo i unistaller ale po odinstalovani stejne nejake drobne zaznamy zustanou v registrech porad.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Črc 2014 23:03) ---
Mas pravdu ale proste me to tam stve .-)) a neslo mi to odstranit
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Črc 2014 23:03) ---
Blue Spirit píše:A máš nějaký zásadní důvod proč to děláš? Po letech užívání jsou v registru stovky neplatných záznamů a ničemu to nevadí. Registry jsou jako knihovna, může tam být milion knih a některé se čtou jiné ne.
Mas pravdu ale proste me to tam stve .-)) a neslo mi to odstranit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3453
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4882
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4192
-
od mmmartin
09 pro 2024 08:27
-
-
-
mpg x570 gaming edge wifi Potřebuji poradit jak na bot BIOSu Příloha(y)
od ManemanTV » 15 pro 2024 21:31 » v Problémy s hardwarem - 11
- 4490
-
od ManemanTV
16 pro 2024 18:18
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”