Windows 7 instalace
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows 7 instalace
Uz jsen to myslim ze basla nabehlo tam logo a pak jsem dala F2 .. Zde mam na vyber bekolik moznosti - infonation, main, security a i to Boot jenze je to jinaci naz na obrazku v tom idkazu.
TheElli
Jo takle by to mělo být to je od tebe ta fotka ?
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
souky5:Pořád se to tu omílá, ale zde to , opravdu, není od věci.Když už radím začátečníkovi, tak se, alespoň trochu, snažím psát česky.Tvoje rada by zmátla pomalu i mne

souky5 píše:Nejlíp to bootnout pomocí klávesi ale zas každý to nemá stejný u mně stačí zmáčknout F11 a vybrat odkud se bude bootavat to by bylo nejsnaší cesta pro ní . ale ten kámoš taky není k zahození , nebo to jde naistalovat ze spušteného windowsu ale toje na prdlačku .)
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Uz jsen to myslim ze basla nabehlo tam logo a pak jsem dala F2 .. Zde mam na vyber bekolik moznosti - infonation, main, security a i to Boot jenze je to jinaci naz na obrazku v tom idkazu.
To nějak nechápu pokud bylo v mechanice instalační CD tak by měla naběhnout instalačka
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je ta fotka obrazovky Tvého BIOS, tak ano - pokud je v DVD bootovací instalačka W7, měla by naběhnout instalace.
Pokud instalace nenabíhá, tak to buď nebere mechanika, nebo je vadná DVD placka.
Pokud instalace nenabíhá, tak to buď nebere mechanika, nebo je vadná DVD placka.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Stačí si přečíst odkazy,co jsem dal.V tom třetím a jak už zde bylo psáno asi nejsrozumitelnějším.A mimo jiné je tam také-
Verze BIOS se odvíjí od základní desky ve vašem počítači, pořadí bootování se skrývá nejčastěji pod kategorií Boot. Změněné nastavení pořadí bootování stvrďte kliknutím na Exit & Save changes.
A najdeš to na spodní liště obrazovky.
Verze BIOS se odvíjí od základní desky ve vašem počítači, pořadí bootování se skrývá nejčastěji pod kategorií Boot. Změněné nastavení pořadí bootování stvrďte kliknutím na Exit & Save changes.
A najdeš to na spodní liště obrazovky.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To ano, ale jak se mam dostat do toho nastavení ? Nepochpila jsem z toho clanku..
TheElli
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
V tom nastavení jsi-stačí uložit a potvrdit.Proběhne restart a začne instalace.Trvá to delší dobu tak se tak nediv,že se nic neděje.Dej tomu čas.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prisaham ze to vazne nejde..
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Pro 2014 11:10) ---
A ani jsem nepochopila proc mam jit do toho Bootování, když dám jen save and exit, nabo nak tak.. Kdyz jsem dala cd do mechaniky, zaclo se tocit a nic se nedelo
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Pro 2014 11:10) ---
A ani jsem nepochopila proc mam jit do toho Bootování, když dám jen save and exit, nabo nak tak.. Kdyz jsem dala cd do mechaniky, zaclo se tocit a nic se nedelo
Naposledy upravil(a) TheElli dne 30 pro 2014 11:13, celkem upraveno 1 x.
TheElli
-
- Pohlaví:
Nastavíš FirstBoot CDROM - jak to máš na té fotce a uložíš přes F10.
Dáš DVD do mechaniky , zavřeš a restartuješ počítač.
Pak pokračuješ dle instrukcí na obrazovce. První bude Press Any Key a tak stiskneš libovolnou klávesu.
Dáš DVD do mechaniky , zavřeš a restartuješ počítač.
Pak pokračuješ dle instrukcí na obrazovce. První bude Press Any Key a tak stiskneš libovolnou klávesu.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já ti tam do pc nevidím,co tam děláš.Placka je v pořádku?Je to originál nebo pálená?Můžeš také vyzkoušet-
http://technet.idnes.cz/jak-vycistit-cd-a-dvd-disky-d02-/hardware.aspx?c=A050913_181119_hardware_vse
http://technet.idnes.cz/jak-vycistit-cd-a-dvd-disky-d02-/hardware.aspx?c=A050913_181119_hardware_vse
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3993
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06