Windows 10 zdarma i pro piráty ?
Re: Windows 10 zdarma i pro piráty ?
ja si myslím že Microsoft tímto krokem aspoň z minimalizuje tu možnost že ti co uploaduji warez verze windowsu na net si do těchto verzí budou přidavat svoje viry atd..
-
- Pohlaví:
MS je naprosto fuk, jestli ve warezu je nějaký vir, nenese za to zodpovědnost. Spíš si myslím, že časem k těmto systémům budou nějaké doplňky, které nebude tak jednoduché ukrást a nezbude, než si je koupit.
Spíš je zajímavé, že MS nestraší vymáháním poplatků a pokut za warez, zatímco v ČR je toto zcela běžné.
MS je gigant v oboru a ať se nám to líbí, nebo ne, pak je.
My tady nikomu kdo má warez neporadíme, ale tomu Gigantovi je to celkem fuk.
http://cdr.cz/clanek/cinane-jako-pokusn ... windows-10
Spíš je zajímavé, že MS nestraší vymáháním poplatků a pokut za warez, zatímco v ČR je toto zcela běžné.
MS je gigant v oboru a ať se nám to líbí, nebo ne, pak je.
My tady nikomu kdo má warez neporadíme, ale tomu Gigantovi je to celkem fuk.
http://cdr.cz/clanek/cinane-jako-pokusn ... windows-10
Zalezi na tom, jak bude vypadat aktualizace - pri trose snahy se to dostane do stavu, kdy bude potreba stahovat novy aktivator kazde 3 dny 

RedMasterSK píše:Škoda, že hardware nejde pirátiť![]()
+1

CPU: AMD Ryzen 7 5700x (Arctic Freezer 34)
GPU:MSI RTX 4070 Gaming X Slim 12GB GDDR6X
RAM: Kingston HyperX Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Corsair RM850x (2021) 850W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S
Proč nepoužívat WiFi na hry
GPU:MSI RTX 4070 Gaming X Slim 12GB GDDR6X
RAM: Kingston HyperX Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Corsair RM850x (2021) 850W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S
Proč nepoužívat WiFi na hry
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak nechápu potřebu přecházet na w10.Jak dlouho tady s námi jsou xp a fungují bez problémů.Ten,kdo má win 7 tak pochybuji,že si polepší nehledě na to,že by bylo fér pokud se zlegalizuje jakýkoli pirátský OS(myšleno určité omezení)tak by byla slušnost od mrkvosoftu nějak odškodnit platící diváky.A přecházet jen pro hry a slibované directx 12 tak žádná výhra také nebude-
http://diit.cz/clanek/directx-11-3 a mezitím bude ještě tohle a už vidím davy jak si všichni běží pro nové grafické karty,které budou podporovat tohle rozhraní,když mezitím vyjde steam OS a hry budou fungovat i v jiném sytému než jsou dnes lidé většinou zvyklí-Win.Zajímavé taktéž budou aktualizace pomocí P2P a zajímalo by mě,když se už bude sdílet tak co-odkud a především komu a myslím si,že ty sedmy co mám tak mě v pohodě vydrží ještě dalších deset let a kdo ví,kde za tu dobu a jak bude vypadat windows.
http://diit.cz/clanek/directx-11-3 a mezitím bude ještě tohle a už vidím davy jak si všichni běží pro nové grafické karty,které budou podporovat tohle rozhraní,když mezitím vyjde steam OS a hry budou fungovat i v jiném sytému než jsou dnes lidé většinou zvyklí-Win.Zajímavé taktéž budou aktualizace pomocí P2P a zajímalo by mě,když se už bude sdílet tak co-odkud a především komu a myslím si,že ty sedmy co mám tak mě v pohodě vydrží ještě dalších deset let a kdo ví,kde za tu dobu a jak bude vypadat windows.
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:54, celkem upraveno 3 x.
Ono je to celkem jednoduche.
Vyvijim novou aplikaci, zkompiluji ji na WinRT a tim jakekokoliv Windows nizsi nez 8 nemaji sanci tu aplikaci spustit.
Vsechno jde protlacit silou.
Vyvijim novou aplikaci, zkompiluji ji na WinRT a tim jakekokoliv Windows nizsi nez 8 nemaji sanci tu aplikaci spustit.
Vsechno jde protlacit silou.
Prophet píše:RedMasterSK píše:Škoda, že hardware nejde pirátiť![]()
+1Tohle by se mi líbilo
Zatím ne, v budoucnu ano, pokud budeš mít příslušný algoritmus / plán zařízení a materilarizátor / 3D tiskárnu nebo něco takového ... to také samozřejmě nebude zadarmo a materiál.
Zkoušíte někdo Win 10? Jak to vypadá s tím povinným účtem u MS a ukládáním všeho do cloudu MS? Nechá se to zakázat?
"První dávka zdarma!" - bezejmenný drogový dealer
"Když už lidé musí krást software, tak ať kradou ten náš.“ - Bill Gates
"Lžeme a krademe už víc jak 20 let." - Microsoft
Teď už stačí jenom pochopit souvislosti, a odpověď na otázku v titulu tohohle vlákna je úplně jasná.
"Když už lidé musí krást software, tak ať kradou ten náš.“ - Bill Gates
"Lžeme a krademe už víc jak 20 let." - Microsoft
Teď už stačí jenom pochopit souvislosti, a odpověď na otázku v titulu tohohle vlákna je úplně jasná.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Mě ani tak netrápí jak to bude s přechodem na Windows 10 jako to, co bude po tom ...
Já osobně ale stejně přechod neplánuju, Windows 7 mi bohatě stačí ..
Hlavně mám obavu ohledně kompatibility programů a nutnosti být online a také se trochu bojím toho nového DirectX.
Já osobně ale stejně přechod neplánuju, Windows 7 mi bohatě stačí ..
Hlavně mám obavu ohledně kompatibility programů a nutnosti být online a také se trochu bojím toho nového DirectX.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Myslím, že podpora DirectX 12 bude v budoucnu hlavním lákadlem Widlí 10
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Jerabina mám momentálně windows 10 10041 a do počítače se dá v pohodě dostat i v režimu offline a není potřeba mít microsoft učet.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3339
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 11:57