Nefunkční klávesnice win 10 Vyřešeno
Re: Nefunkční klávesnice win 10
Ještě nevím, kde najít Product Key, pokud to bude potřeba, abych se v půlce nezasekl.
Potrebujes udelat cistou instalaci, coz znamena format disku C: s puvodnim operacnim systemem a vsemi daty co jsou na nem. Takze data je treba zalohovat.
Instalacni medium vznikne tak, ze spustis 64bit verzi toho programu, reknes ze chces Windows 10 Home x64 ceskou verzi o ono ji to bud stahne jako ISO, nebo udela bootovaci flashdisk. Pri startu pocitace pak je treba pres boot manager (treba u HP je to klavesa F9) zvolit ze chces spustit instalaci z flashdisku.
Produktovy klic jde precist z BIOSu pomoci RWEverything (dokud tam jsou funkcni Windows), ale nemelo by ho to chtit pokud funguje pripojeni k internetu.
Instalacni medium vznikne tak, ze spustis 64bit verzi toho programu, reknes ze chces Windows 10 Home x64 ceskou verzi o ono ji to bud stahne jako ISO, nebo udela bootovaci flashdisk. Pri startu pocitace pak je treba pres boot manager (treba u HP je to klavesa F9) zvolit ze chces spustit instalaci z flashdisku.
Produktovy klic jde precist z BIOSu pomoci RWEverything (dokud tam jsou funkcni Windows), ale nemelo by ho to chtit pokud funguje pripojeni k internetu.
Skvělí, to mě hodně pomůže, teď najít ještě ten product key.
/e Teď jsem si všiml tvýho doplnění o tom Biosu, zkusím se tam podívat a jinak připojení k internetu mám stále kabelem.
/e Teď jsem si všiml tvýho doplnění o tom Biosu, zkusím se tam podívat a jinak připojení k internetu mám stále kabelem.
V BIOSu jako takovem klic neuvdis, je potreba pouzit toto:
http://rweverything.com/download/
ACPI Table, MSDM - a nekde dole se zobrazi klasicky 25 mistny klic k Windows.
http://rweverything.com/download/
ACPI Table, MSDM - a nekde dole se zobrazi klasicky 25 mistny klic k Windows.
Ano, po vyhledání RWEverything v googlu jsem na to přišel :)
Po zálohování dat, stažení, ověření a vytvoření toho média a vypálení na dvd mě došli nervy a ukončil jsem to...
Netuším kdy se k tomu dostanu, protože u MS jsem skončil...
Není tam možnost bootovat z cd/dvd.
Po té, co jsem to "na tvrdo" vypnul se jas dostal na 75% ale stále nejde nastavovat, aspoň tak.
Děkuju Microsoftu za dva roky každodenního zvýšeného tlaku...
Netuším kdy se k tomu dostanu, protože u MS jsem skončil...
Není tam možnost bootovat z cd/dvd.
Po té, co jsem to "na tvrdo" vypnul se jas dostal na 75% ale stále nejde nastavovat, aspoň tak.
Děkuju Microsoftu za dva roky každodenního zvýšeného tlaku...
Pockej - za to ze nevis jak se u Lenova bootuje z DVD opravdu Microsoft nemuze 
Budto je tam boot manager, nebo v BIOSu prehodit mechaniku na prvni misto pro bootovani.

Budto je tam boot manager, nebo v BIOSu prehodit mechaniku na prvni misto pro bootovani.
Ale může za to, že všechno tomu systému trvá 3x déle než normálně a 20x déle než ostatním os. Že se mě ptá jestli to chci udělat a poté jestli to opravdu chci udělat a ještě poté jestli to vážně opravdu chci udělat,... Vymýšlejí strašný kraviny a ani to není pěkný a pro mě ani přehledný... Už taky vím, proč to bylo zdarma, protože je to k ničemu, chtěl jsem před dvouma rokama ušetřit po tom, co jsem utopil macbook ale zjistil jsem, že se to kurevsky nevyplatí. To už jsou ale moje problémy, každopádně jsem dal v biosu mechaniku na první místo, po restartu se mám přihlásit a jsem na ploše... Nic víc se tam nestane...
Jednoduchosti MacBooku s Mac OS X se to samozrejmne nevyrovna, zvlast pokud jde o jednoduchost preinstalace kdy se clovek prihlasi pres Apple ID a instalators stahne celou instalaci z netu a nainstaluje aniz by k tomu potreboval funkcni OS.
Boot menu by mohlo byt F12 pri zapnuti pocitace.
Boot menu by mohlo byt F12 pri zapnuti pocitace.
Zajímavý je, když jsem v biosu, tak mě fungují všechny klávesy a funguje i nastavování jasu... Já se v těchto věcech nevyznám, jako je reinstal os, proto se obracím na tohle fórum. Šest let jsem měl Mac, začal jsem na leopardovi a skončil až na nejnovějších yosemite, nikdy žádný problém, dokonce jsem za tu dobu neměl ani žádný antivirový program, dokázal se uchránit sám (o tomhle se už bavit nebudem, je to jak jsi řekl "jiná liga").
F12 nic nedělá, stále se objeví přihlášení k účtu.
Alt + Shift při vypínání pc mě hodí nabídku viz příloha.
/e obrázky jsou pozpátku :)
/e2 Pokud chceš fotku z biosu, kde mě zmizla možnost primárního a sekundárního bootu, tak klidně přihodím taktéž. Nevím kam se to ztratilo...
F12 nic nedělá, stále se objeví přihlášení k účtu.
Alt + Shift při vypínání pc mě hodí nabídku viz příloha.
/e obrázky jsou pozpátku :)
/e2 Pokud chceš fotku z biosu, kde mě zmizla možnost primárního a sekundárního bootu, tak klidně přihodím taktéž. Nevím kam se to ztratilo...
Podle manulu k Z500 se boot menu spousti pres Novo tlacitko (stejne jako recovery).
Ano, to je ta kratší cesta.
A dokážeš mě poradit s tímhle? viz příloha. Který mám pustit když mám dvd v mechanice.
A dokážeš mě poradit s tímhle? viz příloha. Který mám pustit když mám dvd v mechanice.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1953
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17