A tu druhou věc že sem mám vložit jak to udělám ?
No A stím MWAVem no to kdybych věděl
 On to za spolupráce eScanem vymáznul tak sem se tím nezaobýral
Ale zkouším ho projet znovu tak to sem dám
 to co najde
 to co najde On to za spolupráce eScanem vymáznul tak sem se tím nezaobýral
 to co najde
 to co najde 

Tak se mě to podařilo PC rozjet.Zakázal sem při spuštění KAV. A teď nevím jestli si mám nechat eScan nebo KAV,ale to si otestuji sám .
 Tak se mě to podařilo PC rozjet.Zakázal sem při spuštění KAV. A teď nevím jestli si mám nechat eScan nebo KAV,ale to si otestuji sám . 
mikel píše:Ahoj Zdenku. Proces klif.sys, který inicioval BSOD patří ke Kasperskému a občas se stává, že při kolizi s jiným softwarem udělá právě tohle. A jestli máš ještě nainstalovaný eScan, může to být už PC: Total War
Já bych asi zkusil nastartovat do normálního režimu (jestli to půjde) a hned odinstalovat Kasperského. Jestli máš ještě eScan, rezidentně zapnutý, něměl bys být nijak ohrožený. Jestli nemáš další antivir, tak neserfuj na neznámých stránkách a nic nepřijímej (poštu, soubory po ICQ atd.) a vyzkoušej standardní činnost na PC + třeba scandisk, čištění a pod.
Dej vědět, jestli nastalo zlepšení nebo pokud ti zase zdechne v modrém hábitu, podívej se hlavně na číselný kód chyby a proces, který tu chybu vyvolal (ve spodní třetině te modré obrazovky).
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů