modrá smrt ( Vyřešeno )

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

gena17
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod gena17 » 06 črc 2007 23:37

jo vyčištěn byl CCleanerem. I Registry Repair
A tu druhou věc že sem mám vložit jak to udělám ?
No A stím MWAVem no to kdybych věděl :oops: On to za spolupráce eScanem vymáznul tak sem se tím nezaobýral :oops:
Ale zkouším ho projet znovu tak to sem dám :idea: to co najde
Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM

Reklama
mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 07 črc 2007 09:09

Ahoj Zdenku. Proces klif.sys, který inicioval BSOD patří ke Kasperskému a občas se stává, že při kolizi s jiným softwarem udělá právě tohle. A jestli máš ještě nainstalovaný eScan, může to být už PC: Total War :D
Já bych asi zkusil nastartovat do normálního režimu (jestli to půjde) a hned odinstalovat Kasperského. Jestli máš ještě eScan, rezidentně zapnutý, něměl bys být nijak ohrožený. Jestli nemáš další antivir, tak neserfuj na neznámých stránkách a nic nepřijímej (poštu, soubory po ICQ atd.) a vyzkoušej standardní činnost na PC + třeba scandisk, čištění a pod.
Dej vědět, jestli nastalo zlepšení nebo pokud ti zase zdechne v modrém hábitu, podívej se hlavně na číselný kód chyby a proces, který tu chybu vyvolal (ve spodní třetině te modré obrazovky).
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

gena17
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod gena17 » 07 črc 2007 09:18

Tak toto ještě našel MWAV
Object "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" found in File System! Action Taken: Entries Removed.
Object "trojan-downloader.bat.ftp.ab Trojan-Downloader" found in File System! Action Taken: Entries Removed.
Object "smitfraud Browser Hijacker" found in File System! Action Taken: Entries Removed.
Object "lop.com Spyware/Adware" found in File System! Action Taken: Entries Removed.

Adu prubnout to co mě poradil Mikel :idea:

AMD Sempron(tm)3000+

1,99GHz,1.00GB RAM

gena17
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod gena17 » 07 črc 2007 09:51

:newmail: Tak se mě to podařilo PC rozjet.Zakázal sem při spuštění KAV. A teď nevím jestli si mám nechat eScan nebo KAV,ale to si otestuji sám .
Díky všem za ochotu mě poradit a pomoholo mě hlavně To to
mikel píše:Ahoj Zdenku. Proces klif.sys, který inicioval BSOD patří ke Kasperskému a občas se stává, že při kolizi s jiným softwarem udělá právě tohle. A jestli máš ještě nainstalovaný eScan, může to být už PC: Total War :D
Já bych asi zkusil nastartovat do normálního režimu (jestli to půjde) a hned odinstalovat Kasperského. Jestli máš ještě eScan, rezidentně zapnutý, něměl bys být nijak ohrožený. Jestli nemáš další antivir, tak neserfuj na neznámých stránkách a nic nepřijímej (poštu, soubory po ICQ atd.) a vyzkoušej standardní činnost na PC + třeba scandisk, čištění a pod.
Dej vědět, jestli nastalo zlepšení nebo pokud ti zase zdechne v modrém hábitu, podívej se hlavně na číselný kód chyby a proces, který tu chybu vyvolal (ve spodní třetině te modré obrazovky).

AMD Sempron(tm)3000+

1,99GHz,1.00GB RAM

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
    od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem
    5
    2221
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 21:29
  • Modrá smrt - nový pc
    od Arnold91 » 26 říj 2024 14:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    5
    4202
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:25
  • 2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
    od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry
    1
    4253
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 čer 2024 12:38

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”