vnucování a samoaktualizace win10 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: vnucování a samoaktualizace win10

Příspěvekod KamilaS » 29 kvě 2016 19:56

Martab píše:Proč by se tomu neměl nikdo vyhnout? Na starém noťasu jsme měl taky XPčka a rozhodně jsme ani neuvažoval o Windows 7 nebo čemkoli jiném os MS... Tak prosím přestaň ostatním vnucovat co nechtějí ;)

K tématu. Projdi si následující téma: viewtopic.php?f=46&t=174952 tam snad najdeš odpověď :-)

EDIT: Byli rychlejší :D

můžeš se k tomu prosím vyjádřit? ocením to, díky
Jsem Lama ale jsem snaživá : D

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 29 kvě 2016 19:57

Martab píše:Proč by se tomu neměl nikdo vyhnout? Na starém noťasu jsme měl taky XPčka a rozhodně jsme ani neuvažoval o Windows 7 nebo čemkoli jiném os MS... Tak prosím přestaň ostatním vnucovat co nechtějí ;)
já nikomu nic nevnucuju, já se jenom ptám
a předpokládám, že je to komp na běžný domácí použití, tak proč se trápit s historickym systémem :?

KamilaS píše:nelíbí se mi to uživatelský prostředí a mamka se v tom vůbec nevyzná. proto se ptám jestli to budeme muset mít povinně nebo ne? protože pak bych už to asi neodkládala nebo uvažovala o něčem jiným.
že se uživatelský prostředí mění a vyvíjí, to je snad normální věc, pokud se v něm neorientuješ, můžeš si koupit knížku, ale spousta návodů je přece i volně na internetu :smile: na druhou stranu by mě zajímalo, co se tak strašně moc změnilo :wtf:

petr22 píše:Proc by melo byt povinne instalovat Windows 10? Doted se pouzivaji i Windows 95 a DOS, neexistuje zadny duvod proc muset prejit na Windows 10.
snad je řeč o bežnym domácím počítači, ne? :shock:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

RIKI22
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod RIKI22 » 29 kvě 2016 20:00

Akurát presne teraz na Markíze, je reč o prechode na Win10.Zaznela tam veta :
Ak Vám na Win7 , Win8 nič nechýba , tak nieje dôvod prechádzať na Win10.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 kvě 2016 20:02

Nevnucujes? Spamujes s tim kazdou diskusi, kde se nekdo zepta jak preinstalovat Windows - jedno jakou verzi, sup, uz ma od tebe odkaz na Windows 10.

Bezny osobni pocitac - to je siroky pojem - spousta lidi ma treba 10 a vice let stare pocitace a na postu a internet jim to bohate staci. Ti urcite na zadne Windows 10 prechazet nebudou. Navic mohou prejit na Linux misto kupovani noveho pocitace na kterem budou fungovat Windows 10.

Na Windows 10 bude nutne prejit pouze v pripade, ze uzivatel bude vyzadovat nejakou funkci, ktera jinde nez ve Windows 10 neni - napriklad Direct X 12.

Pokud uzivateli nic nechybi nema zadny duvod instalovat Windows 10 (jak rikam - staci jen povysit licenci a Windows 10 nainstalovat zdarma treba za tri roky).

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod KamilaS » 29 kvě 2016 20:06

x-rated, sorry ale to je takový hnidopichování, jestli miluješ win10 tak ok ale tenhle počítač u nás doma nepoužívám jenom já ale i moje mamka narozená v roce 19.. ....takže prosim pochop, že jestli je možnost se tomu vyhnout tak to ráda udělám.
už jsem ho i nainstalovala ale prostě jsme si nezvykly a bylo toho víc, tak mě prosím tě nech v mým zalíbení ve win7

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 29 kvě 2016 20:15

Nevidím, že by ti někdo Win10 mohl vnutit, pokud jej nechceš. Záleží jen na Tobě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 29 kvě 2016 20:15

petr22 píše:Nevnucujes? Spamujes s tim kazdou diskusi, kde se nekdo zepta jak preinstalovat Windows - jedno jakou verzi, sup, uz ma od tebe odkaz na Windows 10.
je snad jednodušší instalovat přímo windows 10, než se k němu prokousávat přes miliardu aktualizací ze starejch verzí (který často ani normální cestou nejdou nainstalovat) a následně si nechat udělat nedobrovolnou aktualizaci ve chvíli, kdy se to hodí nejmíň, ne?
ve windows 10 je většina všech ovladačů na současný i starší počítače, takže uživatel se nemusí s ničim patlat - nainstaluje a jede
+ celá řada dalších větších či menších výhod podle konkrétního používání

KamilaS píše:x-rated, jestli miluješ win10 tak ok
kdybych nepotřeboval edge na testování webů a aplikace na zvukovku nefungovala jenom ve windows, tak mám dávno nějakej lehoučkej linux (možná kubuntu, chrome os nebo ten desktopovej android), ale bohužel, tohle sou dva záseky, se kterejma nijak snadno nehnu (k pohodlnýmu a plnohodnotnýmu využití, co potřebuju)... předpokládám, že steam by minimálně na tom kubuntu nějak frčel, zas tak do hloubky sem to ale nezkoušel :?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

KamilaS
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: vnucování a samoaktualizace win10  Vyřešeno

Příspěvekod KamilaS » 29 kvě 2016 20:21

no vidiš!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení