mmmartin píše:Minapark píše:Hmm, tak co jsem udělal špatně já?
Obratem jsem sem poslal log z HDD (asi ve 12:30) a teď se dívám co tady bude novýho a ono je to smazané.
Nevím jestli ho mám dát znovu, když ho zase smažou.
Poslední mazání v tématu proběhlo ve 12:13, jak se lze dozvědět z logu a stejně tak se lze z logu dozvědět, že žádný tvůj příspěvek smazaný nebyl.
Díky za reakci. Nevím kolik bylo přesně, ale ten log jsem sem dal a díval se, jak je to dlouhý. No, je to je to teď jedno. Log jsem poslal znovu. Mohl jsem to třeba špatně odeslat, nevím, tak se tedy omlouvám.
Ale cením si Vaší reakce a je vidět, že je to velmi solidní forum a vše sledujete. Vážím si toho a za to děkuji.Dodatečně přidáno po 15 minutách 5 vteřinách:Použil jsem program "AdwCleaner" a našel mi 112 hrozeb. Odstranil jsem je a bot win je stále stejný. Nicméně pozoruji zlepšení reakcí.
Tak jsem to nainstaloval, ale šlo spustit jen s nějakou chybou, něco se záznamem.
Pak v tom options nešlo to zatržítko toho botování.
Přišel jsem na to, že to dělá antivir. Vypnul jsem ho a šlo to.
Napadlo mě, jestli v tom celkově on nemá prsty a blokuje něco, že nejde zápis a pak to celé trvá.
Mám ten log a je tam časová mezera, ale proč, to nevyčtu. Co konkrétně by tam mohlo být špatně?
Jinak ta utilita je skvělá.