Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde mi nainstalovat windows servs pack 1

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 11:38

Máš tam přesně to co je na obrázku - Vlastní/Upřesnit. To je aspoň u originál systému W7

Dodatečně přidáno po 17 minutách 48 vteřinách:
Klikni Zobrazit podrobnosti. Instalovat máš na C
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

Reklama
janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 11:56

Dal jsem to BOOT z USB a tam u ISO ta možhnost odstranit oddíl byla

přitom když jsem to spustil přímo z USB tak tam nebyla

nechápu

takže instaluji a poté se ozvu

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 11:57

Já to chápu - musíš dát BOOT a ne instalovat z ISO
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 12:33

No a když jsem odstranil oddíly vyjma hlavního s 450GB a šlo to dál, zvolil jsem že chci 64bit (předtím jsem měl 64 a omylem nainstaloval 32) tak to šlo dál a již potřetí mi to stopne na tomto a píše viz obrázek

20170429_122837s.jpg

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 12:46

1/ odstranit si měl všechny oddíly /nebaví mne to psát dokola/
2/ systém je nejlépe vždy instalovat na C
3/ takto se chová nějaká upravená instalace a ne origo systém

Však ti to tam píše. Pokud mé rady nebudeš brát vážně, pak na dopisování fakt nemám čas.

Rada na závěr: Kup si někde originál W7/64 bit a pak má smysl se tím zabývat. Nějaké zadarmo CD může tropit kdeco!

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 12:58

Hele já jsem AMATÉR a proto píšu do fóra pro pomoc

Dělám vše, nebo něco špatně pochopím, protože tomu nerozumín 100% jako ty

pokud jsi nervák a obtěžuje Tě lidem radit tak zkusím počkat na někoho, kdo bude trpělivý a pomůže mi buď tu nebo v jiném fóru

udělal jsem co bylo potřeba

podle obrázku vidíš, že již nejde odstranit to co ukazuje a když kliknu DALŠÍ tak to dojde až na chybovou hlášku kterou jsem zaslal výše

Nemyslím si, že lze očekávat, že když jdu do tohoto fóra s prosbou o pomoc na funkčním, ale starém a zaneřáděném notebooku, že se dočkám různých rad a když to dojde k nějaké chybě, tak mi poradíš KUP SI ORIGINÁL W7, to jsem mohl udělat rovnou ale zjevně NECHCI UTRÁCET a navíc mi v notebooku už nejde mechanika.

PROTO JSEM ZDE, VE FÓRU, snad mi poradí někdo jiný, kdo radil včera trpělivě

INSTALUJI VČERA DOPORUČENOU INSTALACI WINDOWS 7 S AKTUALIZACEMI DO LEDNA 2017

je zajímavé, že tu 32verzi mi to naonstalovalo, dokud jsem nic nedělal s oddíly, ale jakmile jsem je na poslední rady odmázl (až na to co je naobrázku a nejde smazat) tak mi to hlásí tu chybu

takže s instalačním ISO asi nic nebude ale něco s oddíly, možná?
Přílohy
20170429_125137sss.jpg

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 13:05

Neudělal jsi to, měl jsi odstranit všechny oddíly. To je základ pro regulérní instalaci. Samozřejmě to lze i jinak, ale to už vyžaduje zkušenosti a proto to úmyslně nepíšu.

S oddíly je to, co jsem psal, postupuj podle návodu co jsem dal odkaz a tento problém nenastane.

K nějakým staženým Win ať se vyjádří ten, kdo ti to stažení z Uložto poradil. Já umím poradit jen s legálním systémem a ten se na Uložto sehnat nedá.

A nekřič na mne, já se ti snažím poradit !

Dodatečně přidáno po 49 vteřinách:
Takže odstranit, vytvořit nový a zformátovat.

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 13:08

Ano snažíš, ale kolem toho máš kecy jak tě to nebaví, a Však ti to tam píše. Pokud mé rady nebudeš brát vážně, pak na dopisování fakt nemám čas.

Já jsem vďečný za pomoc, ale odjakživa přijmu pomoc jen tam, kde mě nikdo nepeskuje :-)

Jak vidíš podle obrázku tak NEJDE ODSTRANIT TY ODDÍLY při kliknutí na ně se odstranit NEZVÝRAZNÍ, takže nejde kliknout

podle návodu který jsi zaslal jsem postupoval ale tam není jak odstranit oddíly, které nejde odstranit

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 dub 2017 13:17

Oddily ti nejde odstranit z jedineho duvodu - zadne tam nejsou.

Mas tam dva prazdne harddisky bez oddilu.

Tam jde oddily pouze vytvorit, kdyz das pokracovat, vytvori se samy.

Pokud je problem kopirovat soubory z USB v ramci instalace, notebook bude mit nejspis hardwarovy problem.

Sezen nekde externi USB DVD mechaniku a skus to nainstalovat z ni.

Co se tyce legalni licence Windows - mas ji nebo nemas? Pokud ne, tak to co instalujes bude vyzadovat aktivaci. Legalni licence se da koupit do 100 Kc, tudiz nejake reci o tom ze na to nekdo nema odmitame akceptovat.

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 13:21

Ale proč notebook dnes ráno dokázal z instalačního USB nainstalovat tu omylem zadanou 32bit instalaci?

Když jsem dal pokračovat, přišla ta chyba instalace, kterou jsem psal

Teď tam jistě už ani není ta recovery verze od výrobce, když jsem podle pokynů smazal oddíly :-(

Jde instalovat z jiného notebooku, který má funkční DVD, nějak je propojit?

Teď mi nejde stáhnout ani WIN7 z micorosoft, protože prý mám podle licence verzi od VAIO a tu mám v notebooku, kterou ale nemám, když jsem oddíly smazal

Dodatečně přidáno po 2 minutách 16 vteřinách:
A legální licenci za 100 pořídím kde, a mohu ji instalovat z USB?

nejde o 100 kč ale princip, když jsem zakoupil notebook s licencí a musím jí teď kupovat

což budu nucen když NEBUDE ZBYTÍ, včera jsem už musel utrait 1700 za external HD abych mohl vše zálohovat

Tedy není jiné východisko jak v tuhle chvíli nainstalovat z usb nové windows 7?

Erikprvní
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Erikprvní » 29 dub 2017 13:23

Neurážej se. Tady lidé radí zadarmo, ve svém volném čase a ještě jim to žere proud :-) Pokud s tím máš problém tak v servisu ti to za tisícovku nainstalují a vzhledem k tomu že si to nechají zaplatit, klidně si na ně můžeš otevírat hubu. Já s tebou končím, ale jelikož jsem hodnej, tak ti aspoň držím palce. Pěkný víkend!

janhan
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod janhan » 29 dub 2017 13:30

Já také na různých místech lidem radím zadarmo v jiných směrech, ale nepeskuju je že mě nebaví to či ono, když něco chned nepochopí a v tom je trochu rozdíl

Očekával bych trpělivost rádců s těmi komu radí a ne rozčilování se, pokud druhý nepochopí

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2904
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    7881
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3239
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Supermium - Chromium "Google Chrome" výborný internetový prohlížeč pro Windows XP, Windows 7 od Windows 2k a vyšší verze
    od IMB » 13 říj 2024 16:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    5577
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    14 říj 2024 21:13
  • Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
    od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2509
    od Tazator Zobrazit poslední příspěvek
    30 zář 2024 06:02

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”