Systém nelze spustit (Vyřešeno) Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže CHKDSK vypsal hromadu chyb, tak skutečně není HD OK, jak ukazuje i Tune. Ještě by mne zajímalo čemu říkáš "Bios se načte"? Doporučuji otestovat paměti programem Memtest. Též může být příčinou uvedených chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypadá to, že HDD opravdu není v pořádku, "prahovou" hodnotu chyb překročil víc jak 2x. Teď je otázka, jestli je to opravdu chyba HDD nebo se něco kazí po cestě. Asi by bylo opravdu nejlepší disk otestovat v jiném počítači.
Co se týče zálohy systému, existuje spousta programů, stačí pohledat, namátkou Acronis True Image (placený).
Co se týče zálohy systému, existuje spousta programů, stačí pohledat, namátkou Acronis True Image (placený).
Podíval jsem se do Prohlížeče událostí a tam pod složkou Systém je červené kolečko s křížkem a když jsem to rozklikl tak je tam: Chyba 11-ovladač zjistil chybu řadiče na \device\harddisk 0 \ d
Může to být ten problém? Někde na fóru jsem četl,že by to mohly způsobovat ovladače SATA k zákl.desce,tak jsem je zatím odinstaloval.
Stáhl jsem jinou verzi HD TUNE a tady jsou výsledky.
Tady už červený řádek není a HDD jsem otestoval ještě programy HD TACH,SPEEDFAN, HDD SCAN a od výrobce SEA TOOLS ,žádný z nich neukázal že je s HDD něco v nepořádku.Že by to byly opravdu ty ovladače, co myslíte?
Může to být ten problém? Někde na fóru jsem četl,že by to mohly způsobovat ovladače SATA k zákl.desce,tak jsem je zatím odinstaloval.
Stáhl jsem jinou verzi HD TUNE a tady jsou výsledky.

Tady už červený řádek není a HDD jsem otestoval ještě programy HD TACH,SPEEDFAN, HDD SCAN a od výrobce SEA TOOLS ,žádný z nich neukázal že je s HDD něco v nepořádku.Že by to byly opravdu ty ovladače, co myslíte?

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Při instalaci požadoval program instalaci Sata ovladačů? Já jsem též žádné nepotřeboval a tak ani neinstaloval. To konkrétně závisí na desce a jejím vybavení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen se divím, proč tam jsou vždy 3x - já bych tam vždy nechal od každého jeden, ale když nemáš žádné problémy, Tvoje věc.. Asi se hádali ovladače Win a Nvidia.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3507
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 20:38
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3157
-
od Daniel_Jackson
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 1946
-
od peta501