Příspěvekod Karrex » 11 led 2021 20:53
Já nevím, jestli vám hrabe nebo jste v mém textu našli něco, co jsem ani nenapsal? Byl bych rád, kdyby jste se ještě vyjádřili oba, když už mě musíte osočovat bezdůvodně.
1. Chci jen windows "opravit" v tom, že se prý nemůže dostat k NASu, přitom po jeho diagnostice s tím nemá problém - o tom je tohle téma
2. Nevím, kde ITCrowd vzal něco o obcházení zabezpečení, takže znovu, chci jen windows donutit k tomu, aby mě netvrdil, že se k NASu nemůže dostat
3. Ukládání hesel do .bat nebyl můj nápad a hned jsem napsal, že nechci, aby si windows heslo pamatoval, naopak, aby se dotazoval k přihlášení, což se ale ani s tímto kódem neděje, takže jsem jej přestal používat a přišel pro další radu...
4. K NASu mají všichni 3 uživatelé svoje jména a hesla, přístup mají do 4 společných složek + 1 sami pro sebe nepřístupnou ostatním. A já osobně mám přístup ještě do pár, jako je složky pro stahování atp. Takže kde je moje chyba v používání?
Už si rozumíme?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club