Problém : C_SpURsDll
Re: Problém : C_SpURsDll
Celý počítač jsem projel na obě možnosti ale nic to nenašlo. Teď jsem trochu zapochyboval jestli tam někdy vůbec takový soubor byl a jestli to není doopravdy pouze nějaká hra virů jak tvrdil ten hodný pan nemohoucí. Co si o tom myslíš??? Jak by se takový soubor mohl ztratit?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
ee..ten soubor patří do toho programu..ale tobě schází..nevím jak ti mohl zmizet..možná při nějakym čištění byl omylem vyčištěnej...nebo chybna detekce antiviru/taky mohl byt nakaženej/ a smazanej....netuším...takže soubor C_SpURs.Dll neexistuje....takže ten program mužeš preinstalovat....pokuď někdo nenavrhne lepší řešení....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já taky nevím snad opravit ten program , jak tady radí:
http://www.computerhilfen.de/hilfen-5-273691-0.html
In der Systemssteuerung auf Software und HP ProtectTools und Option Reparieren auswählen.
volba-Opravit
c_spurs.dll deutet auf Problem mit dem Programm hin
Nevím , nikdy jsem nezkoušel...
http://www.computerhilfen.de/hilfen-5-273691-0.html
In der Systemssteuerung auf Software und HP ProtectTools und Option Reparieren auswählen.
volba-Opravit
c_spurs.dll deutet auf Problem mit dem Programm hin
Nevím , nikdy jsem nezkoušel...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
promiň..trochu spatne sem ti to vysvetlil....ten program při naběhu vyvolava hodnotu C_SpURsDll /nebo jak to říct
která potřebuje vyhledat vsechny dll soubory co zacinaji na IfxSpURs .. proto do registru ten zapis "IfxSpURs%s.dll" /kde % zastupuje vsechny ty soubory./alespon myslím/ :) ..mužeš prosimtě popsat alespon dva nazvy tech souborů ve složce Security Platform Software? Těch souborů,co obsahujou "SpUR" ? třeba je tam někde malilinkej nepatrnej rozdíl...a už ten obecnej postup nemusí fungovat...,,ale pokud se s tim nechceš "s*át :) tak reinstall programu nebo vymazat z registru PSD Shell....nestala se ti chyba po upgradu programu nebo přechodu na vyšší service pack? ....dovedeš si vzpomenout,jestli si dělal něco "radikálnějšího" před tím?...seš si jistej,žes vložil klíč do registru správně?...Máš ve složce Security Platform Software 10 nebo méně souborů obsahujících výraz SpUR...?

To tedy znamená, že v té složce Security Platform Softeare nemusí být ten soubor SpURsDll nutně obsažen? Hurá tak naděje ještě je?
Žádný ze souborů uložených ve složce Security Platform Softeare nezačíná jak vidíš na SpUR...
Jsou to: SpUserWz.exe, SpUpgrade.exe, SpTPMWz.exe, SpPwdResetWz.exe, SpMUIHlp.exe, SpBackupWz.exe, SpTPMWz.exe. A ani žádný nekončí na Dll.
Co by se stalo kdybych z registrů smazal PSD Shell, taky jsem o tom četl na googlu, ale nerozuměl jsem tomu (v angličtině).
Jestli si dobře vzpomínám tak jsem těsně před touto událostí čistil registry portable programem jv 16 Power Tools,
a zálohu jsem sice uložil, ale protože šlo o portable program tak při vytažení flešky z PC nenávratně zmizela.
Díky za trpělivost
Žádný ze souborů uložených ve složce Security Platform Softeare nezačíná jak vidíš na SpUR...
Jsou to: SpUserWz.exe, SpUpgrade.exe, SpTPMWz.exe, SpPwdResetWz.exe, SpMUIHlp.exe, SpBackupWz.exe, SpTPMWz.exe. A ani žádný nekončí na Dll.
Co by se stalo kdybych z registrů smazal PSD Shell, taky jsem o tom četl na googlu, ale nerozuměl jsem tomu (v angličtině).
Jestli si dobře vzpomínám tak jsem těsně před touto událostí čistil registry portable programem jv 16 Power Tools,
a zálohu jsem sice uložil, ale protože šlo o portable program tak při vytažení flešky z PC nenávratně zmizela.
Díky za trpělivost
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
nemyslel sem začinajici na SpUR ale obsahujici SpUR .. treba tam musis mít IfxSpURsCH.dll .. pokud je tam nemáš / obsahujici SpUR .... tak sou vymazaný.....nechces jednou dat jeste vyhledavat soubory a vložit do vyhledavaní toto? *SpUR*.dll ? ja du do sprchy..tak bud me nekdo nahradi..nebo tu su za chvilu :) ...v pripadě valky si zatim stahni toto http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/nb/F3P ... 061209.zip /no nejde mi zadat url ....ale neinstaluj.....jeste muzes mezitim dat do hledáni souborů ve složce Infineon *.dll
Tak sláva. Ve složce Security Platform Software je hned 10 položek obsahujících SpUR :
IfxSpURsBR.dll, IfxSpURsCH.dll, IfxSpURsCHT.dll, IfxSpURsFR.dll, IfxSpURsGR.dll, atd
To jsou asi nějaké jazykové mutace?
Jak udělat abych vyhledal jen ve složce Infineon položky s .dll to neumím.
IfxSpURsBR.dll, IfxSpURsCH.dll, IfxSpURsCHT.dll, IfxSpURsFR.dll, IfxSpURsGR.dll, atd
To jsou asi nějaké jazykové mutace?
Jak udělat abych vyhledal jen ve složce Infineon položky s .dll to neumím.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
dobře..má jich tam být přesně deset..... tak zopakujem ještě jednou ten postup v registru .. najdi cestu HKLM / Software / Infineon / TPM Software :klikni pravym mysitkem do pravyho okynka a zadej moznost nova řetězcová hodnota...a napis C_SpURsDll pak na to C_SpURsDll klikni pravym mysitkem a dej změnit a do okynka "udaj hodnoty" vlož C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll /pokud si to delal přesně tak..tak už bys to tam měl mít vedle toho C_SpURsDll by se mel objevit znak ab viz.
a ujisti se že ta vložená cesta je přesně stejná,jak vede k těm souborům i na "céčku" ..... pokud to nepomůže tak to reinstalujem.....ne? :)

teď jsem projel tu složku Infineon na položky .dll a ukázalo se mi opět 10, shodných položek jako při předchozím vyhledávání.
Je to přesně tak, tady máš kopii zápisu cesty : C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll
Je to přesně tak, tady máš kopii zápisu cesty : C:\Program Files\Infineon\Security Platform Software\IfxSpURs%s.dll
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
nu což....na tyhle cestě HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Approved mužeš vymazat vpravo v okynku ten klíč PSD Shell Extension...ale spíš to reinstalujem ne?....tak prosimtě mrkni do přidat/odebrat programy....nebo kde je manazer odinstalovani v XP...a najdi tam ten program...kdyztak muzes napsat nejaky data....třeba klikni pravym na nejakej ten *SpUR* soubor..a dej vlastnosti a mrkni na verz..pak ještě mužeš kliknout na složku Infineon a dat vlastnosti a napsat jak je velká/MB/....///ještě mě napadlo..nemáš v tom registru dvě položky C_SpURsDll ?
na tu přeinstalaci si netroufám.
Co se stane když smažu v registrech ten klíč PSD Shell?
Ne dvakrát to tam není
Kdybys mi s tou přeinstalací pomohl byl bych moc rád, ale jak píši sám to nezvládnu a tak bych se ozval až bude u mě na návštěvě můj syn, který je přece jenom v těchto věcech zběhlejší.
Díky za pochopení
Co se stane když smažu v registrech ten klíč PSD Shell?
Ne dvakrát to tam není
Kdybys mi s tou přeinstalací pomohl byl bych moc rád, ale jak píši sám to nezvládnu a tak bych se ozval až bude u mě na návštěvě můj syn, který je přece jenom v těchto věcech zběhlejší.
Díky za pochopení
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
no..když smažeš ten shell...tak pravdepodobně system prestane vyvolavat ten program..nebo jeho část...ktera obsahuje i ten C_SpURsDll (laicky nazor) ... a co se tyče preinstalace...to nemusíš mít strach..je to daleko jednodušší než ty zásahy do registru.... :) v přidat/odebrat programy akorat kliknes na ten svuj zvolis odinstalovat/při požadani o restart restartujes pc,pak nasledně mužeš něčím pročistit registr /třeba ccleanerem/ .. po té rozbališ nově stáhlej program a spustíš...pak neco odklikáš..jako že souhlasíš s instalací.....a je to....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3614
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36