Díky moc, hned vyzkouším... Ale nikdy jsem si teda nevšim, že by z instalace win 7 šel spustit příkazový řádek... dokonce ani když jsem to hledal... :-
Ano, lze. Instalačku lze zároveň použít jako Recovery disk. Při nabootování z instalačního média se zobrazí volba instalace a dole pod ní je volba Opravit počítač (zde je to Repair Your Computer) Stornuješ pokus o automatickou opravu spouštění a tlačítkem "Další" se dostaneš k oknu s tímto výběrem: klik Celý postup jak se k tomu oknu dostat je zde (část Oprava systému)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Tak jsem si konečně koupil flashku a zkusil to, ale v možnostech obnovení mi to, když jsem kliknul na další, napsalo, že moje verze nesouhlasí s instalačkou a nepustilo mě to dál... 100% je to instalačka, kterou jsem při instalaci použil...
Ahoj všem,
Omlouvám se za nové téma ale odkazy jsou tu většinou na CZC bohužel.
Prosím o pomoc výběru ,našel jsem nějaké hotové PC ale raději bych si něco poskládal sám.Pokud teda pomůžete :thumbup:
Nějakou alternativu třeba k tomuto i bez OS....
Poslední příspěvek
Asi už to budu řešit rovnou novým PC.
Nějaké poslední rady ohledně sestavy ?
Klidně ještě něco navrhněte?Ať to rozlousknu .
Zdravim vás borci na elektroniku . Koupil jsem nový pc a nemůžu přijít na doufám drobný problém. Když zapnu pc monitor naběhne v tmavých barvách . Občas se mi stalo že to nenaběhlo vůbec a musel jsem dát restart pc. Připojeno DisplayPort 1.4 . Neměl...
Poslední příspěvek
Tak problém byl v kabelu . Koupil jsem nový a vše v pohodě. Jak je možný že se takhle kabel poškodí? Nebo jinak , jak je možné že to na půl fungovalo?