Editace nabídky po kliknutí na název souboru pravým tl.myši
Re: Editace nabídky po kliknutí na název souboru pravým tl.m
Myslíš změnit klávesové zkratky?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Úprava v registru: http://jnp.zive.cz/jak-odebrat-polozku- ... ve-nabidky
Nebo pomocí jednoduchého programu ShellExView: http://www.studna.cz/shellexview-p-5615.html
Nebo pomocí jednoduchého programu ShellExView: http://www.studna.cz/shellexview-p-5615.html
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
X:
Myslím tím jednak odstranění položky Tisk, druhak přiřazení podtržítka Eraseru a třeťak v případě PSPadu, který má to P podtržené jen proto, že jsem musel nainstalovat starší verzi, která se do kontextového menu integruje včetně tohoto podtržítka (nová ne!) a pak ji přepsat překopírovanou novou verzí a strachovat se, že když v nastavení cokoli změním, že mi to podtržení zmizí.
To podtržení funguje krásně, když na souboru zmáčknu klávesu kontextového menu a potom písmenko P – soubor se otevře v PSPadu. Pokud by to P nebylo podtržené, musel bych na něj najet kurzorem a entrovat.
mike007:
Nainstaloval jsem, ale nic takového jsem tam nenašel.
Myslím tím jednak odstranění položky Tisk, druhak přiřazení podtržítka Eraseru a třeťak v případě PSPadu, který má to P podtržené jen proto, že jsem musel nainstalovat starší verzi, která se do kontextového menu integruje včetně tohoto podtržítka (nová ne!) a pak ji přepsat překopírovanou novou verzí a strachovat se, že když v nastavení cokoli změním, že mi to podtržení zmizí.
To podtržení funguje krásně, když na souboru zmáčknu klávesu kontextového menu a potom písmenko P – soubor se otevře v PSPadu. Pokud by to P nebylo podtržené, musel bych na něj najet kurzorem a entrovat.
mike007:
Nainstaloval jsem, ale nic takového jsem tam nenašel.
- Přílohy
-
- kontextove_menu.png (9.61 KiB) Zobrazeno 101 x
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Takže myslíš klávesové zkratky ... ovšem nevím, zda to bude fungovat i v kontextovém menu ... osobně jsem nezkoušel, protože jsem líný šahat na klávesnici, když nemusím a mohu kliknout ...
Active Keys v1.01 SW 463kB umožňuje nadefinovat hot klávesy.zip
Hot Virtual Keyboard 5.1 (má možnost definovat klávesové zkratky)
Hotkey control 2.0-pro přiřazení různých funkcí jednotlivým klávesám, nebo skupinám kláves (CTRL-V).exe
Shortcuts Map 1.1-Utilita pro jednoduchou správu klávesových zkratek ve Windows. Umožňuje pohodlně změnit již hotové, nebo vytvořit nové klávesvé zkratky.zip
ToggleKEYBOARD 1.0.4-usnadňující podrobné nastavení různých vlastností klávesnice a klávesových zkratek.exe
XtraHotKeys 1.60.zip
Active Keys v1.01 SW 463kB umožňuje nadefinovat hot klávesy.zip
Hot Virtual Keyboard 5.1 (má možnost definovat klávesové zkratky)
Hotkey control 2.0-pro přiřazení různých funkcí jednotlivým klávesám, nebo skupinám kláves (CTRL-V).exe
Shortcuts Map 1.1-Utilita pro jednoduchou správu klávesových zkratek ve Windows. Umožňuje pohodlně změnit již hotové, nebo vytvořit nové klávesvé zkratky.zip
ToggleKEYBOARD 1.0.4-usnadňující podrobné nastavení různých vlastností klávesnice a klávesových zkratek.exe
XtraHotKeys 1.60.zip
Nerozumíme si, mně nejde o klávesové zkraty (současný stisk několika kláves, tedy kdy se po stisku některé kombinace spustí program – viz například klávesové zkratky ikon na ploše), nýbrž o posloupnost kláves, tedy o ovládání menu klávesami, aby na stisk kláves reagovalo kontextové menu podobně, jako menu kteréhokoli programu (například kdy v notepadu postupný stisk kláves Alt/S/A provede akci, která žádnou klávesovou zkratku nemá přiřazenou – „uložit jako“).
Opravdu chci jenom v kontextovém menu možnost měnit podtržení aktivních kláves.
Opravdu chci jenom v kontextovém menu možnost měnit podtržení aktivních kláves.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jsou to klávesové zkratky uvnitř programu (možná se to nazývá jinak), tedy jakási posloupnost a možná to některý mnou uvedený program umí ... ale to vše už jsem psal výše, nebo to tak aspoň myslel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s AMD launcherem při kliknutí pravým na plochu
od Rhadley » 29 lis 2024 01:20 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2149
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 08:55
-
-
- 1
- 1489
-
od petr22
21 lis 2024 11:41
-
- 10
- 4666
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
- 5
- 3503
-
od L.L
05 úno 2025 17:42
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4540
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”