WINDOWS 8

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: WINDOWS 8

Příspěvekod Marfy » 29 úno 2012 22:30

Tak jsem dnes speciálně pro Windows 8 vyhrabal věci ze šuplíku,složil z toho PC a nainstaloval na Athlon 2600+ 1,9Ghz,GeForce 5900XT 128MB,60GB IDE disk a 1,5GB DDR paměti.Zatím je to děs a bída.Neuvěřitelně pomalé.Zítra ještě zkusím poladit a povypínat co se dá.Vím je to sice zastaralý PC,ale když jsem na něm testoval Windows Vista Starter,tak to bylo svižnější.Mimochodem,jak se ten systém vypíná ? Zatím vypínám přes klávesnici.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 01 bře 2012 07:08

Tak jsem to taky stáhnul, ale jestli přece jen nezůstanu u "zlatých starých" XP-éček :lookround:

ikdyž ehmmm, ...........

vypadá to tak nějak živější (tím nemyslím svižnější), líbí se mi i to s těmi mejly..
nakolik to bude stabilní ukáže až finální verze a následné opravičky .....

Marfy píše:...jak se ten systém vypíná ?

mělo by to jít takhle:
ukazatelem myši na levém spodním rohu obrazovky, > menu, >nastavení ... na pravé straně obrazovky vyjede lišta... Vyberte Power, pak Vypnout.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

tomajda.l
nováček
Stav:

Příspěvekod tomajda.l » 02 bře 2012 10:07

W 95 nic moc
W 98 dobrý
W 2000 hodně dobrý
W ME nestabilní, jinak slušný
W 2000 super
W XP super
W Vista vzhedově super funkčně nestabilní a pomalá
W 7 suprový
W 8 suprový kdyby se automaticky na PC instalovalo jenom Aero a na ARM Metro s Aerem dohromady
Notebook:
Procesor: Intel Core i3-370M 2,4Ghz RAM: 2x(2GB) Grafika: ATI Mobility Radeon HD5470 512MB HDD: Hitachi 500GB OS: -Windows 7 Home Premium x64

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 02 bře 2012 10:16

To jo, souhlas, a ještě suprovější by bylo, kdyby to šlo po odzkoušení normálně vyfoukat z PC, jenže je to systém, takže jsem to řešil formátkem vyhraněné části, přičemž jsem vyfoukal ještě z C disku i složečku BOOT, nebyl jsem si sice úplně jist zda tam nebyla už s XPčkem, ale pokud tam byla tak každopádně byla pozměněna, takže odpochodovala taky.
V souvislosti s tím bootováním, jen na úpravu existuje např.: tohle
(viz návodík je to sice popis verze developer, ale obdobně...)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 03 bře 2012 17:42

Metro Disabler: http://www.slunecnice.cz/sw/windows-8-metro-disabler/ (nezkoušel jsem, ale podle ohlasů funguje).

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”