Disk 20GB,ve win 2GB
Re: Disk 20GB,ve win 2GB
ty IMB disky jsou něaké blbé..Však systémový je na konci kšandy a datový blíž k desce..Nechci tě něak zdržovat,ale nechceš to něak nakreslit?Právě že tyto disky sem dostal,tak sem si řekt že je hodím do starého PCčka...Na tom datovém disku jemper nemám..
-
- Pohlaví:
Nezdržuješ a problém není v HDD ale někde na cestě. Myslel jsem konektor IDE co je blíže ke středu desky. Je třeba aby se ty disky zobrazily v Biosu.
Počkat,ted me napdalo..NA základce mám 2 IDE konektory,ted mám tu kšandu v modrém,pomohlo by kdybyj ji strčil do černého?
-
- Pohlaví:
Já ti na ten počítač nevidím, je pravidlo, které ovšem nemusí platit že to má být blíž ke středu desky. Však jsem psal IDEO (1)
Chceš nafotit jak to mám v pc ty disky?Vím že neumím vysvětlovat,njn..A no tom IBM disku jsou nakrslený něaký kraviny ze kterých jsem chytrej..
Přesně toto,akorát tam mám napsáno 2GB clip.. http://www.mysuperpc.com/hdu/jumper_label_rhs.jpg
Přesně toto,akorát tam mám napsáno 2GB clip.. http://www.mysuperpc.com/hdu/jumper_label_rhs.jpg
-
- Pohlaví:
Už bys mohl vědět že obrázky se vkládají sem jako příloha!
Zapoj ten kabel do konektoru /IDE/ blíž ke středu desky a napiš jak to vypadá v Biosu.
Pokud ty disky nebudou v Biosu vidět nikam se nehneme!
Edit: Vyber Cable Select.
Zapoj ten kabel do konektoru /IDE/ blíž ke středu desky a napiš jak to vypadá v Biosu.
Pokud ty disky nebudou v Biosu vidět nikam se nehneme!
Edit: Vyber Cable Select.
Jaký cable select?sou tam 2
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2012 20:16) ---
Jo,budu pokračovat zítra..
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Dub 2012 20:16) ---
Jo,budu pokračovat zítra..
Dobre,už dou v biosu videt oba..Ale IBM má furt 2gb..Jumper sem dal do třetí řady,propojil vrchní a spodní pin
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Kvě 2012 08:43) ---
Už sem asi našel proglém,potřebuju sloučit dva oddíly dohomady C a unlocated space
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Kvě 2012 09:18) ---
JOOOO,UŽ TO FUNGUJEEEEE,NEBERTE TO JAKO SPAM ALE SEM HROZNĚ RÁM,MUSEL SEM SPOJIT ODDÍL S NEURČENÝM ODDÍLEM,POKUD CHCETE NÁVOD TAK HO NAPÍŠU..
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Kvě 2012 08:43) ---
Už sem asi našel proglém,potřebuju sloučit dva oddíly dohomady C a unlocated space
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Kvě 2012 09:18) ---
JOOOO,UŽ TO FUNGUJEEEEE,NEBERTE TO JAKO SPAM ALE SEM HROZNĚ RÁM,MUSEL SEM SPOJIT ODDÍL S NEURČENÝM ODDÍLEM,POKUD CHCETE NÁVOD TAK HO NAPÍŠU..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1837
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 13:36