Pročištění PC (PC Analyzer) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Pročištění PC (PC Analyzer)

Příspěvekod Scanner » 31 srp 2012 00:23

Já čistím následujícím způsobem: Pomocí MBAM se předsvědčím že nemám počítač zavirovaný dále použiju CCleaner, ATF-Cleaner a Advanced SystemCare 5 (Ten zkontroluje i chyby disku) nakonec defragmentaci a i TFC-Cleaner není vůbec špatný. Tyto programy mám na 100% zkontrolované takže aby nějak poškodily systém nebo nadělaly ještě více škody z vlastní zkušenosti a po provedení na několika počítačích je bezpečně vyloučeno. (P.S. jenom radím jak to dělám já.)

A tamten obrázek co si tam dával je čistič od AVG a jestli používáš jiný antivir tak na to radši vůbec nemysli. :D
Jinak četl jsem že je to free tak to placené není. viewtopic.php?f=47&t=80116
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------

Reklama
Narthelianail
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Narthelianail » 31 srp 2012 00:34

AVG jsem zkoušel, test placený není ale oprava chyb ano, tehdy jsem měl čistič který vypadal stejně jako ten od AVG a byl Freeware a právě takovou jednoduchou věc sháním :D
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 31 srp 2012 00:35

Nevím, co to je, ale když budeš pravidelně používat to, co jsem ti napsal. Tak ti to bude jistě stačit.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Narthelianail
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Re: Pročištění PC (PC Analyzer)  Vyřešeno

Příspěvekod Narthelianail » 31 srp 2012 00:36

OK díky, uzavírám debatu.
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”