Neustálá resetace PC Vyřešeno
Re: Neustálá resetace PC
Co mám udělat po zvolení? Vylézt z biosu a reinstalovat?
-
- Pohlaví:
Ne, nyní vložíš instalační CD se systémem a restartuješ počítač. Nabootuje se ti instalace systému a tam vybereš konzoli pro zotavení, je to tuším R tam napíšeš fixboot a potvrdíš.
Budeš v tomto okně.
Budeš v tomto okně.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Někde tam bude "Save changes and exit" nebo podobně, do mechaniky si dej instalační CD a potvrď to "Save....". PC se restartuje, ještě si řekne o kliknutí pro bootování z CD-ROMu a pak už to oprav podle Blue Spirita.
BS byl rychlejší
BS byl rychlejší

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
1. Mám to v BIOSu savenout přes F10?
2. Nemůžou se mi ztratit data?
2. Nemůžou se mi ztratit data?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
1. Ano
2. Ne
2. Ne
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Po vložení CD se mi ale instaluje System Windows....je to v pořádku? Svítí instalace systému windows a načítá se to..
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To je v pořádku, na výběr Ti to dá, až tohle základní načítání skončí. Na činnost PC to nemá vliv.
Pořád ale předpokládám, že máš čistou instalačku Win XP, ne něco staženého z netu nebo něco, co dodal výrobce k nějakému PC/notebooku a kde je přibaleno mj. spousta balastu.
Pořád ale předpokládám, že máš čistou instalačku Win XP, ne něco staženého z netu nebo něco, co dodal výrobce k nějakému PC/notebooku a kde je přibaleno mj. spousta balastu.
Nyní, po zadání fixboot se mě PC ptá "Chcete opravdu zapsat nový spouštěcí sektor do oddílu C:?" Co tam mám napsat?
E: napište mi prosím návod, co mám dělat po vepsání fixboot do konzole pro obnovu.
E: napište mi prosím návod, co mám dělat po vepsání fixboot do konzole pro obnovu.
Když dám enter, píše mi to tu samou větu znovu..
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš mu odpovědět, tzn. dej y (jako yes - ano) a pak teprve enter.
Jinak Ti vřele doporučuji k přečtení toto: http://support.microsoft.com/kb/314058/cs
Jinak Ti vřele doporučuji k přečtení toto: http://support.microsoft.com/kb/314058/cs
Po zadání y a enter vyjede věta znovu.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”