Kde stahnout windows xp? Vyřešeno
Re: Kde stahnout windows xp?
Jestli mate zajem,tak vam ten klic klidne vyfotim.Abyste verili,ze si nevymyslim.Predpokladam,ze OEM je pouze pro tu jednu urcitou desku,takze by ho stejne nikdo jiny nemohl pouzit.
Blue Spirit píše:Myloši a stažený systém ví jakou mám desku? Systém je jeden, klíčů habaděj.
Jestliže byl jednou nainstalovaný a registrovaný, půjde registrovat na jiné desce?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Já to myslel tak že vlastní vinou si o něco přišel -ztratil nebo ti ho -nedali ale ty jsi si měl to cd s win asi vytvořit ne ? A stahování asi legální není. A ano příklad s autem nebyl zrovna vhodný. 

Zdravím,
není v PC náhodou Recorvery oddíl z kterého můžeš přeinstalovat Win.? Většinou to u PC ke kterým nebylo CD/DVD dodáno bývá zvykem.
Takže jestli někdo kompletně nepřeformátoval HDD tak by to tam mělo být. co je to přesně za noťas?
není v PC náhodou Recorvery oddíl z kterého můžeš přeinstalovat Win.? Většinou to u PC ke kterým nebylo CD/DVD dodáno bývá zvykem.
Takže jestli někdo kompletně nepřeformátoval HDD tak by to tam mělo být. co je to přesně za noťas?
-
- Pohlaví:
Nelam si s tím hlavu a stahuj. 
Z osobní zkušenosti kdy můj "polosyn" /syn mé expřítelkyně/ přenášel XP Home OEM na jiný PC vím, že půjde, i když asi ne vždy.

Jestliže byl jednou nainstalovaný a registrovaný, půjde registrovat na jiné desce?
Z osobní zkušenosti kdy můj "polosyn" /syn mé expřítelkyně/ přenášel XP Home OEM na jiný PC vím, že půjde, i když asi ne vždy.
Neuvěřitelné, jakou nesmyslnou diskuzi jsem tu rozpoutal. Předpokládám, že MB v casu, na kterém je nalepená známka s klíčem, je ta původní, takže stačí skutečně stáhnout .iso instalačku příslušného OS, zde WinXP Home, a nainstalovat zpět do PC. Je mi líto, ale všechny příspěvky, které mluví o něčem jiném jsou úplně k ničemu....

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
MrekS: ja nikde nepsal,ze je to notas.A na stolnim zadne recovery neni.
Je to stolni PC s OEM licenci (viz prvni prispevek)
Pokud to neni nejake HP nebo Dell, tak tam zadny recovery oddil byt nemuze.
Pokud to neni nejake HP nebo Dell, tak tam zadny recovery oddil byt nemuze.
Aha, tak to se omlouvám.
No tak bych šel s fakturou k prodejci, nebo napsat do Microsoftu, zda za nějaký manipulační poplatek zašlou instalační CD.
No tak bych šel s fakturou k prodejci, nebo napsat do Microsoftu, zda za nějaký manipulační poplatek zašlou instalační CD.
Microsoft to nezajima, podporu poskytuje prodejce.
Ale instalacni CD by jeste mohlo jit koupit na Ebay (kdyz pocitame ty legalni moznosti).
Ale instalacni CD by jeste mohlo jit koupit na Ebay (kdyz pocitame ty legalni moznosti).
Na co kupovat, když mám všechny legální prostředky k tomu, abych nainstaloval legální systém

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ono to nikdy stoprocentně legální nebude.
U OEM licence je totiž provázanej klíč s CD, takže jakmile použiješ jiný CD, tak to není správně.
Nedávno jsem přeinstalovával notebook, recovery v háji, tak jsem stáhnul z internetu nějakej rip, nainstaloval, s tím že zadám pkey na spodu notebooku, no a ono hovno. Systém mi nepovolil klíč zadat. Nakonec jsem tam hodil nějakej co jsem našel na internetu, zakázal KB971033, a vykašlal se na to.
Ale taky mám zkušenost s XP, že mi jedna OEM licence běžela na třech různejch počítačích zároveň, bez žádnejch problémů.
Prostě pokud chceš 100% řešení, tak potřebuješ to CD který nemáš, ale ono se nic nestane pokud to stáhneš z internetu, stoprocentně legální to sice nebude, ale koho to zajímá, pravděpodobnost že ti někdo půjde zkontrolovat SW je nulová, a pokud jo, tak prostě kouknout na pkey, a neřešej.
U OEM licence je totiž provázanej klíč s CD, takže jakmile použiješ jiný CD, tak to není správně.
Nedávno jsem přeinstalovával notebook, recovery v háji, tak jsem stáhnul z internetu nějakej rip, nainstaloval, s tím že zadám pkey na spodu notebooku, no a ono hovno. Systém mi nepovolil klíč zadat. Nakonec jsem tam hodil nějakej co jsem našel na internetu, zakázal KB971033, a vykašlal se na to.
Ale taky mám zkušenost s XP, že mi jedna OEM licence běžela na třech různejch počítačích zároveň, bez žádnejch problémů.
Prostě pokud chceš 100% řešení, tak potřebuješ to CD který nemáš, ale ono se nic nestane pokud to stáhneš z internetu, stoprocentně legální to sice nebude, ale koho to zajímá, pravděpodobnost že ti někdo půjde zkontrolovat SW je nulová, a pokud jo, tak prostě kouknout na pkey, a neřešej.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5563
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 20:43
-
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5980