Dobře, díky Lukasi za dodatek, to mě celkem uklidnilo :)
Na DirectX jsem taky zvědavý, ale je otázka co to bude ... Také se celkem dost diskutovalo o novém API podobném DirectX ale s větší podporou AMD.
Windows 10 zdarma i pro piráty ?
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 zdarma i pro piráty ?
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Mě by spíš zajímal smysl dávání legalních W10 lidem co si pirátili 7-8. To jako lidi co si to nepirátili(a nemaj ani 7-8) tak si je budou muset koupit a co si je pirátili tak ještě dostanou od windowsu požehnání a dostanou je zdarma? Trochu divná logika 

- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Logika, nelogika, to je myšlení Microsoftu.
Ale co jsem se dočetl, tak tento přechod má platit jen v Číně, kde je vysoký podíl warezu. A tam si myslím, že zavedou mikrotransakce pro zpřístupnění dalších funkcí, protože jiným způsobem z Číňanů v PC světě peníze nejdou získat. To je stejný jako u her, všechno je tam f2p s možnosti mikrotransakcí ...
//edit: tak co jsem četl dál, tak to asi bude celosvětové, každopádně bych tipoval, že v tětchto verzích bude možno si odemknout nějaké jinak nedostupné služby apod.
Ale co jsem se dočetl, tak tento přechod má platit jen v Číně, kde je vysoký podíl warezu. A tam si myslím, že zavedou mikrotransakce pro zpřístupnění dalších funkcí, protože jiným způsobem z Číňanů v PC světě peníze nejdou získat. To je stejný jako u her, všechno je tam f2p s možnosti mikrotransakcí ...
//edit: tak co jsem četl dál, tak to asi bude celosvětové, každopádně bych tipoval, že v tětchto verzích bude možno si odemknout nějaké jinak nedostupné služby apod.
Naposledy upravil(a) jerabina dne 19 bře 2015 22:02, celkem upraveno 1 x.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
HJT návod
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ja čo som čítal Tak je to globálne a že vraj to bolo potvrdené original od MS čiže CZ/SK celý svet
Microsoft ohlásil dátum vydania Windows 10 na leto a to v 190 krajinách v 111 jazykoch. Upgrade systému bude z Windows 7, Windows 8 a Windows 8.1 zadarmo. Update bude aj pre Windows Phone 8.1 zariadenia a Microsoft už skúša aj upgrade Android mobilov na Windows a to konkrétne na Xiaomi Mi 4 mobile.
A tu je aj tá správa http://blogs.windows.com/bloggingwindow ... languages/
+
Teda aj ak máte nelicencovanú verziu systému, Microsoft vám umožní upgrade na Windows 10. Takýto upgrade bude dostupný rok od vydania systému. Update: Po upgrade bude systém stále nelicencovaný.
Čiže pirát tým nič nezíska
Microsoft ohlásil dátum vydania Windows 10 na leto a to v 190 krajinách v 111 jazykoch. Upgrade systému bude z Windows 7, Windows 8 a Windows 8.1 zadarmo. Update bude aj pre Windows Phone 8.1 zariadenia a Microsoft už skúša aj upgrade Android mobilov na Windows a to konkrétne na Xiaomi Mi 4 mobile.
A tu je aj tá správa http://blogs.windows.com/bloggingwindow ... languages/
+
Teda aj ak máte nelicencovanú verziu systému, Microsoft vám umožní upgrade na Windows 10. Takýto upgrade bude dostupný rok od vydania systému. Update: Po upgrade bude systém stále nelicencovaný.
Čiže pirát tým nič nezíska

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Microsoft také doporučuje zakoupit si licence 7, pokud jsou ještě k mání právě s výhodou bezplatného a licencovaného přechodu na 10.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já se osobně bojím co z 10 vyjde. Pokud to bude něco ve smyslu, že na cokoliv v systému kliknu to po mě bude chtít dolar tak ať si je nechají
Pokud budou chtít nechat platit jen za ty zbytečnosti jako je cloud atd..tak mi to je jedno stejně to nevyužívám. To samé s metrem, ať ho klidně zpoplatní 

Zpoplatnit Metro je vyborna myslenka 
Protoze Plocha neni nic jineho, nez Metro aplikace - takze ji bez Metra nespustis.

Protoze Plocha neni nic jineho, nez Metro aplikace - takze ji bez Metra nespustis.
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:54, celkem upraveno 3 x.
Mne se to treba libi
, sice to nepouzivam, ale je to pekny.

nevim, co furt maji lidi s tim metrem, nikdy jsem to nepouzil. pokud se jim to nelibi, nevim, proc to poizivaji, mozna znak sebeposkozovani
Metro nejde nepouzivat - je to graficke rozhrani Windows.
To, ze se rovnou spusti Metro aplikace ktera vypada jako plocha z predchozich verzi, neznamena ze to cele komplet nebezi na Metru.
To, ze se rovnou spusti Metro aplikace ktera vypada jako plocha z predchozich verzi, neznamena ze to cele komplet nebezi na Metru.
no smysl to dava:-). to me vubec nenapadlo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3339
-
od Darkscor