Vyhledávač problémů na PC Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Tak jsem to taky vyzkoušel, odstranil 222 chyb a vypadá to dobře. Jelikož mám nějaký pocuchaný Nero (chybí knihovny aj.) tak při jiném čištění to Nero musím vynechávat, jinak už ho pak nespustím a musím ho vždy přeinstalovat. Teď je to v pohodě. Ono to ale vytváří v Program Files/PC OnPointBackUp zálohy, tak jsem se chtěl podívat co to zazálohovalo, ale je to zazipovaný a chce heslo. Takže s touto registrací ta záloha asi nebude fungovat.
[quote="MacounZdenek"]Tak jsem to taky vyzkoušel, odstranil 222 chyb a vypadá to dobře. Jelikož mám nějaký pocuchaný Nero (chybí knihovny aj.) tak při jiném čištění to Nero musím vynechávat, jinak už ho pak nespustím a musím ho vždy přeinstalovat. Teď je to v pohodě. Ono to ale vytváří v Program Files/PC OnPointBackUp zálohy, tak jsem se chtěl podívat co to zazálohovalo, ale je to zazipovaný a chce heslo. Takže s touto registrací ta záloha asi nebude fungovat.[/quotJsou to zálohy všeho, cos po skenování odstranil. Ze všech sekcí . Pokud Tě zajímá obsah souborů s extenzí reg, tak ten vidíš v souborech txt v adresáři log.
Naposledy upravil(a) mike88 dne 06 čer 2006 12:50, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
_____________Holy Diver píše:Vytvoří to zálohy registrů před odstraněním nekorektních klíčů. Kdyby spuštění z rozbaleného zipu fungovalo bez hesla, udělal bys poklepáním na příslušné reg soubory to, co zařizuje PC OnPoint funkcí Restore, a to zpětný zápis do registrů.MacounZdenek píše:Tak jsem to taky vyzkoušel, odstranil 222 chyb a vypadá to dobře. Jelikož mám nějaký pocuchaný Nero (chybí knihovny aj.) tak při jiném čištění to Nero musím vynechávat, jinak už ho pak nespustím a musím ho vždy přeinstalovat. Teď je to v pohodě. Ono to ale vytváří v Program Files/PC OnPointBackUp zálohy, tak jsem se chtěl podívat co to zazálohovalo, ale je to zazipovaný a chce heslo. Takže s touto registrací ta záloha asi nebude fungovat.
Nerozumíme si, na nic jsem neklepal, ale chtěl jsem to rozbalit do jiné složky a prohlédnout si to. Ovšem ani zpětný zápis do registrů není vyloučen v případě nějaké chyby po opravě. Od toho je to záloha a bez hesla je oprava nemožná.

Jak vidíš, tak jsem svou odpověď upravil, takže v adresáři log se dopátráš .MacounZdenek píše:_____________Holy Diver píše:Vytvoří to zálohy registrů před odstraněním nekorektních klíčů. Kdyby spuštění z rozbaleného zipu fungovalo bez hesla, udělal bys poklepáním na příslušné reg soubory to, co zařizuje PC OnPoint funkcí Restore, a to zpětný zápis do registrů.MacounZdenek píše:Tak jsem to taky vyzkoušel, odstranil 222 chyb a vypadá to dobře. Jelikož mám nějaký pocuchaný Nero (chybí knihovny aj.) tak při jiném čištění to Nero musím vynechávat, jinak už ho pak nespustím a musím ho vždy přeinstalovat. Teď je to v pohodě. Ono to ale vytváří v Program Files/PC OnPointBackUp zálohy, tak jsem se chtěl podívat co to zazálohovalo, ale je to zazipovaný a chce heslo. Takže s touto registrací ta záloha asi nebude fungovat.
Nerozumíme si, na nic jsem neklepal, ale chtěl jsem to rozbalit do jiné složky a prohlédnout si to. Ovšem ani zpětný zápis do registrů není vyloučen v případě nějaké chyby po opravě. Od toho je to záloha a bez hesla je oprava nemožná.
-
- Pohlaví:
Holy Diver píše:MacounZdenek píše:Tak jsem to taky vyzkoušel, odstranil 222 chyb a vypadá to dobře. Jelikož mám nějaký pocuchaný Nero (chybí knihovny aj.) tak při jiném čištění to Nero musím vynechávat, jinak už ho pak nespustím a musím ho vždy přeinstalovat. Teď je to v pohodě. Ono to ale vytváří v Program Files/PC OnPointBackUp zálohy, tak jsem se chtěl podívat co to zazálohovalo, ale je to zazipovaný a chce heslo. Takže s touto registrací ta záloha asi nebude fungovat.[/quotJsou to zálohy všeho, cos po skenování odstranil. Ze všech sekcí . Pokud Tě zajímá obsah souborů s extenzí reg, tak ten vidíš v souborech txt v adresáři log.
________________________________ To je jasné, ale ta záloha slouží k tomu, abych mohl stav věcí vrátit zpátky, jinak by se nemusela vytvářet.A bez hesla je ta záloha nepoužitelná. Já jsem si nechtěl prohlédnout co jsem odstranil, to vidím před odstraněním, já si chtěl prohlédnout ty zálohy.
-
- Pohlaví:
No vysvetleno to bylo,ale pokud by jsi se na to chtěl mermomoci podivat tak AdvancedZip Password Recovery.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Nooo
nevim esli se s tim chlubit ale naslo me to 1084 chyb... Jiz dlooouho jsem nereinstoval WIN a je to asi nejspis docela znat... (3/4 byly v kategorii invalid shortcuts a classes selection... nejake registry se taky nasli :)) jinak je to skvely program!!! moc chvalim!!!

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”