Reinstalace WinXP - jak? Vyřešeno
Re: Reinstalace WinXP - jak?
mezi těmi ovladači od fujitsu ale nemůžu najít to video .. co to vlastně je? na tom druhém (předchozím) odkazu jakési video je, ale tak nějak netuším co je to zač .. jako zvuvku, siťovku, to chňápu, ale proč ovladače na video? dík ..
to to nemůžou napsat rovnou! (vtip ..)
akorát krom modemu jsou všechny zipy poškozené
.. tak ještě jednou ..
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2012 17:09) ---
juchuu, tak na druhý pokus se vše stáhlo a winy to vzaly .. vykřičníky zmizely, nové nepřibyly (teda nepřeinstalovávala jsem ten chipset .. je to potřeba když to jede?) .. takže hotovo? :-) nebo je ještě něco potřeba udělat?
akorát krom modemu jsou všechny zipy poškozené

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Lis 2012 17:09) ---
juchuu, tak na druhý pokus se vše stáhlo a winy to vzaly .. vykřičníky zmizely, nové nepřibyly (teda nepřeinstalovávala jsem ten chipset .. je to potřeba když to jede?) .. takže hotovo? :-) nebo je ještě něco potřeba udělat?
Přitom chipsetu by ti to napsalo, že to už máš, nebo máš vyšší verzi...... (ono, když je porovnáš tak je to i patrno)
Jinak už jen označit - vyřešeno viz
Jinak už jen označit - vyřešeno viz

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
Pokud to funguje, není třeba nic dalšího. Ovladače pro chipset zřejmě windows nějak dohledaly a nainstalovaly samy. Označ téma za vyřešené - jak píše jaojao.
Re: Reinstalace WinXP - jak? Vyřešeno
Tak vám lidičky děkuji za podporu, kdybych se mohla nějak odvděčit neváhejte mě kontaktovat 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2262
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 pro 2024 07:41