Přeinstalace Win7 bez CD? Nehrozí downgrade zpět na Visty?
Re: Přeinstalace Win7 bez CD? Nehrozí downgrade zpět na Vist
Do správy disků jsem se díval ale nejsou tam jiný než ty co vidím když dam tento počítač.
Ono jde práve o to, jak máš všechno zálohováno. Můžeš mít zálohovaný data, holej systém, nebo komplet disk. Problém je v tom, že kdyby se ti povedlo z recovery disku vrátit PC do stavu po zakoupení a potom si obnovil data z bitový kopie disku, kde je systém, PC dostaneš do stavu, ve kterým bylo v okamžiku, kdy se bitová kopie dělala.
Pokud máš bitovou kopii udělanou v okamžiku, kdy si to přinesl ze servisu s nainstalovanýma sedmičkama, tak ještě zazálohuj dokumenty, fotky atd.
Pokud máš bitovou kopii udělanou v okamžiku, kdy si to přinesl ze servisu s nainstalovanýma sedmičkama, tak ještě zazálohuj dokumenty, fotky atd.
-
- Pohlaví:
Potom není z čeho obnovovat. Nicméně ta F můžeš zkusit. Buďto nebudou reagovat, anebo u nich bude napsáno k čemu to patří.
Zkazit nemáš co, jenom je to zbytečná práce - ta F se mačkají ihned po startu, případně se volí z nabídky na té černé obrazovce.
Zkazit nemáš co, jenom je to zbytečná práce - ta F se mačkají ihned po startu, případně se volí z nabídky na té černé obrazovce.
Aha takže jestli to správně chápu tak bych si stou bittovou kopii nepomohl ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Led 2013 14:08) ---
A co by se stalo když bych skusil nainstalovat win 7 který mám na notebooku od nich CD mám ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Led 2013 14:08) ---
A co by se stalo když bych skusil nainstalovat win 7 který mám na notebooku od nich CD mám ?
-
- Pohlaví:
Ještě jsi nenapsal čeho bitovou kopii. Pokud disku, tak se s ní dostaneš do stavu, kdy si tu kopii dělal. Tedy systém a nainstalované programy ad.
Pokud tam recovery oddíl není, tak bych se zase vrátil k tomu servisu kde sedmičky instalovali a chtěl po nich instalační médium. Pak bych udělal zálohu uživatelských dat a přeinstaloval systém.
-
- Pohlaví:
a) nemuselo by to jít aktivovat
b) nebylo by to legální
c) může na tebe vybafnout tento obrázek
a) nemuselo by to jít aktivovat
b) nebylo by to legální
c) může na tebe vybafnout tento obrázek

Omlouvám se já jsem si jen zálohoval počítač žádnou bitovou kopii jsem nedělal
-
- Pohlaví:
Chápu to tedy tak, že máš zálohované dokumenty, fotka apod.
Toto jsem udělal dal jsem Zálohovat nyní
-
- Pohlaví:
A k čemu to děláš? Pokud toto později použiješ, dostaneš se přesně do stavu před touto zálohou, to víš.
Sem si to neuvědomil chtěl jsem zálohovat soubory.
Tak co mám teda teď udělat ?
Tak co mám teda teď udělat ?
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”