Po reinstalaci OS se mi zástupci (vytvoření přetažením z adresního řádku) zobrazují jako taková ta obecná ikona s barevnými čtverečky, jako by to byl nějaký neznámý soubor. Fungují, ale vadí mi, že se nezobrazují jako dřív ikonkou firefoxu (Když nastavím změnu ikonky u zástupce individuálně, tak tam ten obrázek zůstane, ale na nových zástupcích se nezobrazí.) Firefox mám nastevený jako výchozí prohlížeč (v nástrojích ve firefoxu to mám zaškrtnuto), když zkusím stejně vytvořit zástupce z IE, tak u toho se ikonka firefoxu zobrazí.
Zkoušela jsem odinstalovat a znovu instalovat firefox, ale nepomohlo to.
Jak můžu udělat, aby se na zástupcích zobrazovala ikonka firefoxu? (Windows XP, SP3)
Ikonka zástupce internetové adresy
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ikonka zástupce internetové adresy
Zkus:
Stáhni si exeHelper
http://www.raktor.net/exeHelper/exeHelper.com
na svojí plochu. Poklepej na exeHelper. Objeví se černé okno,až bude fix kompletní , budeš vybídnut ke stisknutí nějaké klávesy k zavření . Objeví se exehelperlog.txt (jinak je ve stejném místě jako program exehelper.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.
Pozn.: jestliže windows ukáže chybovou zprávu „Error deleting file“ , restartuj program dříve než se vytvoří log a poté pošli oba dva logy spolu , budou oba v jednom souboru.
Stáhni si exeHelper
http://www.raktor.net/exeHelper/exeHelper.com
na svojí plochu. Poklepej na exeHelper. Objeví se černé okno,až bude fix kompletní , budeš vybídnut ke stisknutí nějaké klávesy k zavření . Objeví se exehelperlog.txt (jinak je ve stejném místě jako program exehelper.
Zkopíruj sem prosím celý jeho obsah.
Pozn.: jestliže windows ukáže chybovou zprávu „Error deleting file“ , restartuj program dříve než se vytvoří log a poté pošli oba dva logy spolu , budou oba v jednom souboru.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: Ikonka zástupce internetové adresy
Nejsem si jistá, co že jsem to měla zkopírovat a netušim, co se může z těhle pár řádů vyčíst, ale tohle je, co se mi objevilo:
exeHelper by Raktor
Build 20100414
Run at 16:53:25 on 01/04/13
Now searching...
Checking for numerical processes...
Checking for sysguard processes...
Checking for bad processes...
Checking for bad files...
Checking for bad registry entries...
Resetting filetype association for .exe
Resetting filetype association for .com
Resetting userinit and shell values...
Resetting policies...
--Finished--
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2013 17:31) ---
Teď jsem zjistila, že když vytvořim zástupce přes kontextový menu ve složce (formou "nový - zástupce - vložim zkopírovanou adresu), tak se tam objeví normální firefoxová ikona. Ale to je zdlouhavej proces.
exeHelper by Raktor
Build 20100414
Run at 16:53:25 on 01/04/13
Now searching...
Checking for numerical processes...
Checking for sysguard processes...
Checking for bad processes...
Checking for bad files...
Checking for bad registry entries...
Resetting filetype association for .exe
Resetting filetype association for .com
Resetting userinit and shell values...
Resetting policies...
--Finished--
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2013 17:31) ---
Teď jsem zjistila, že když vytvořim zástupce přes kontextový menu ve složce (formou "nový - zástupce - vložim zkopírovanou adresu), tak se tam objeví normální firefoxová ikona. Ale to je zdlouhavej proces.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 8085
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38