Zdravím,
dnes jsem přeinstaloval Win7 v notebooku, po dokončení mi to vyhodilo, že mám nefunkční Sítový adaptér, sběrnici PCI a sitový adaptér Enthernet... na notebooku je psáno že je od firmy Atheros, stahl jsem pack, pomoci kterého jsem nainstaloval síťový adaptér, ale zjistil jsem že je fuknční jen na wifi...potřebuji hlavně připojení přes kabel, takže si s tím nevím rady jaký další ovladač mám nainstalovat, v packu od Atherosu žádný jiný ovladač nefunguje takže fakt nevím, strávil jsem nad tím celý den a bez výsledku, prosím vás o pomoc..díky..
Problemy se sítovým adaptérem
Re: Problemy se sítovým adaptérem
Ovladač na desku je nainstalovaný? Ten se většinou instaluje jako první.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus nám předhodit typ notebooku, tím, že si ho necháš pro sebe, nám skoro znemožňuješ Ti poradit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Notebook je od firmy eMachines, procesor intel pentium P6200, grafická karta je Intel HD Graphics.
Jde hlavne o to jakou mas zakladni desku, kdyz nepomohlo preinstalovat ovladace sitovky, tak preinstaluj ovladace desky.
Tak podle SIWu je základní deska eMachines HM72_CP ver. 1.26
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
citace:
Zkus nám předhodit typ notebooku
Je to jednodušší, než typ základní desky!
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Led 2013 14:26) ---
Tady http://devid.info/model/6390 najdeš snad všechny ovladače. Za tu ruštinu se omlouvám, nějak se tím prokousej.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Myslím že problém bude v tom že nemám ovladač pro Řadič jednoduché komunikace sběrnice PCI... mam ještě dotaz který ovladač tam mám dát...to by mělo problém vyřešit asi..
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyz myslis..
Ale potrebujes Ethernet - klikni na nej a v Podrobnostech vyber ID hardwaru - nejdelsi radek sem opis.
Ale potrebujes Ethernet - klikni na nej a v Podrobnostech vyber ID hardwaru - nejdelsi radek sem opis.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1942
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2986
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6394
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1887
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 5270
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”