jak docílim aby recovery partion zase fungovala?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jak docílim aby recovery partion zase fungovala?
na svém notebooku mám recovery partion jenomže jsem měl v počítači virus který poničíl veškeré záznamy v MBR nebo BCD nevim to přesně prostě tato partion vyrobena výropcem je teď protože sem přeinstaloval systém z cd které mám z krabicové verze kterou jsem si koupil na svůj počítač jenomže teď když dám esc ještě než začne bootovat a tam dám F11-recovery partion tak ukáže chybu BCD jak toto opravit aby byla zase použitelná mám notebook HP pavilion dv6 6b 20ec
g
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jak docílim aby recovery partion zase fungovala?
Kdo to má číst? Jestli chceš odpověď na dotaz, tak laskavě piš abychom tomu rozuměli.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prostě potřebuju aby recovery partition zase fungovala jako před reinstalací systému.
g
-
- Pohlaví:
Dle mého názoru to neopraviš. Pravděpodobně si to poškodil tou krabicovou verzí. Proč to řešíš, když systém máš na DVD?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsi přeinstaloval systém s kompletním formátem celého HDD, pak mám zato, že Recovery Partition je nenávratně ztracena
.
Jak postupovat dále Ti já poradit neumím, myslím, že budeš muset dokoupit nějaké Recovery CD/DVD, a to ještě myslím po prokázání legálního nabytí Tvého OS. Ale jistý si nejsem.
2BS: Ta krabicová verze už je na PC, ne? Takže problém s aktivací!

Jak postupovat dále Ti já poradit neumím, myslím, že budeš muset dokoupit nějaké Recovery CD/DVD, a to ještě myslím po prokázání legálního nabytí Tvého OS. Ale jistý si nejsem.
2BS: Ta krabicová verze už je na PC, ne? Takže problém s aktivací!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mám formát jen oddílu ta partition pořád existuje ale nejde jí nabootvat a ten problém s aktivací to není problém použil jsem jen dvd ne klíč ten je nalepen ze spodu
g
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli jsi použil klíč od notebooku a instalace s jeho použitím proběhla, tak opravdu taky nevím, o co Ti jde - viz Blue Spirit!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
hovad11 píše:mám formát jen oddílu ta partition pořád existuje ale nejde jí nabootvat a ten problém s aktivací to není problém použil jsem jen dvd ne klíč ten je nalepen ze spodu
Však já tomu rozumím. Zformátoval si oddíl a nainstaloval systém, nicméně se porušil zavaděč u toho recovery oddílu.
Proč si nepoužil recovery hned?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Protože jsem měl v počítači asi nějaký vyrus který to musel poničit takže to nešlo už před reinstalací. To je ale teď jedno já bych to potřeboval opravit je to přeci jen škoda.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 19:06) ---
navíc mám přístup ke skoro stejnému notebooku (liší se jenom ve výbavě) kde vše funguje nešlo by to nějak zkopírovat
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 19:09) ---
nalezl jsem na internetu program visual bcd nedalo by se upravit bcd přesně tak jak je to mu na druhém počítači? (Nepište sem že si koleduji o pořádný průser)
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 19:06) ---
navíc mám přístup ke skoro stejnému notebooku (liší se jenom ve výbavě) kde vše funguje nešlo by to nějak zkopírovat
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Úno 2013 19:09) ---
nalezl jsem na internetu program visual bcd nedalo by se upravit bcd přesně tak jak je to mu na druhém počítači? (Nepište sem že si koleduji o pořádný průser)
g
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”