Zdravím,
mám dotaz, zda se dá na WIN7 64-bit nastavit software tak, aby si systém myslel, že byl nainstalován, i když nebyl.
Příklad: Mám hru Call of duty 2 pouze přetáhnutou od kamaráda v PC, hra jede, ale když chci použít program codplayer (tj. program, přes který se mohu dívat na záznamy z mých her), vypíše mi chybu, že hru nemám nainstalovanou.
Je nějaký způsob, jak dát systému informaci, že hra je nainstalována, popř. dát informaci tomu programu, že je hra nainstalována. Nějakou možnost jako "cesta k cíli" mi program nenabízí...
zobrazení nenaistalované hry
Re: zobrazení nenaistalované hry
S tím ti tu asi nikdo neporadí hru si kup a nainstaluj pak se rady dočkáš.
Ale já mám origo Call of duty 2 a mám to nainstalované... ale nezobrazí se mi v "přidat nebo odebrat programy", prostě jakoby to tam nebylo... to co jsem napsal byl PŘÍKLAD, aby to všichni pochopili ten problém... to slovo příklad jsem tam napsal schválně aby nedošlo k takovému omylu.
Takže máš hru nainstalovanou zkus ccleaner easy cleaner a tyhle věci.
Zkus hru odinstalovat pročisty registry znovu nainstaluj co program codplayer je legální originál?
Zkus hru odinstalovat pročisty registry znovu nainstaluj co program codplayer je legální originál?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Příklad:pokud je hra legálně nainstalovaná, má i záznam v registru a tudíž i soubor uninstall v také záznam v přidat či odebrat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”