Po hibernaci se temer nikdy nenačte Asus Smart Gesture
Po hibernaci se temer nikdy nenačte Asus Smart Gesture
Zdravím, nemate taky nekdo s tímto problem, popr. nevíte jak ho nekde pomoci cmd, nebo spravce spustit, nefunguje mi totiz scrollovani a dalsi veci. Musel bych po kazde restartovat PC, aby se zase načetl. Diky
-
- Pohlaví:
Re: Po hibernaci se temer nikdy nenačte Asus Smart Gesture
A máš aspoň zjištěno co to je konkrétně za proces?
No nejspise je to jeden z techto...zkousel jsem se dostat do slozky a znovu spustit, ale nic to nedela.
-
- Pohlaví:
Spíše bych čekal, že se to bude vázat na nějakou službu..
A to mam zjisti jak, na jakou se to váže? Nekdy se po hibernaci načte, ale vetsinou vubec, funguje jen touchpad, ale nefunguje scroll a další gesta pro win8
-
- Pohlaví:
Snad by to šlo takhle:
Stáhni si process explorer: http://technet.microsoft.com/cs-cz/sysi ... 96653.aspx
Zkus pohledat, zda tam nebude nějaký proces s podobným názvem, nebo v popisu nebude mít něco ohledně gest.
Pak ho zkus ukončit. Výsledek by měl být stejný, jako po probuzení z hibernace. Ve vlastnostech procesu pak najdeš cestu na exe, který se spouští. Dále v nastavení zkontroluješ služby, zda tam není tento exe soubor. Pak lze po probuzení z hibernace zkontrolovat ručně službu zda běží, případně ji restartovat a to by mělo odstranit problém. Případně ti můžu napsat vbs skript, který to bude dělat.
Stáhni si process explorer: http://technet.microsoft.com/cs-cz/sysi ... 96653.aspx
Zkus pohledat, zda tam nebude nějaký proces s podobným názvem, nebo v popisu nebude mít něco ohledně gest.
Pak ho zkus ukončit. Výsledek by měl být stejný, jako po probuzení z hibernace. Ve vlastnostech procesu pak najdeš cestu na exe, který se spouští. Dále v nastavení zkontroluješ služby, zda tam není tento exe soubor. Pak lze po probuzení z hibernace zkontrolovat ručně službu zda běží, případně ji restartovat a to by mělo odstranit problém. Případně ti můžu napsat vbs skript, který to bude dělat.
No posilam screeny co tam mam, takze mam ten proces QUickGesture64.exe ukoncit??? A pak pc hibernovat? Nebo jak si to teda myslel?
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Dub 2013 11:56) ---
Nebo co kdyz dam pravym na ASUSTPloader.exe restart?? Vyskocila mi tabulka, jestli chci proces opravdu killnout, tak to muzu?
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Dub 2013 11:56) ---
Nebo co kdyz dam pravym na ASUSTPloader.exe restart?? Vyskocila mi tabulka, jestli chci proces opravdu killnout, tak to muzu?
-
- Pohlaví:
Killnout ho můžeš. Pak porovnej chování. Pokud to bude stejné jak ti to dělá po hibernaci je to ono.
Nic se nedeje, dal jsem restart prcesu, a pak pc do hibernace a furt stejny, Jak ten proces mam ted dat zpet, kdyz sem dal kill??? Pomuze restart?Je to naky divny, radsi s tim uz nic delat nebudu.
-
- Pohlaví:
Po restartu se vrátí zpět. To že ho killneš neznamená, že je to nafurt :) To, že se nic neděje znamená, že tenhle proces chybu nezpůsobuje. Budeš muset hledat dál. (Pokud chceš).
Aha, vsechno s nazvem gesture jsem vykilloval a zadna zmena, tak nevim co uz dal delat :/
-
- Pohlaví:
Hm, tak pak by mohla být chyba v načtení ovladače. Ale to se daleko hůře hledá. Snad poradí někdo zkušenější.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledání v průzkumníku Windows 11 je téměř nepoužitelné
od -pavelk- » 20 říj 2024 18:46 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 3103
-
od -pavelk-