Zdravim,
mozna, ze tady nejaky takovy topic urcite je, ale jsem docela casove omezeny a myslim, ze toto bude mozna rychlejsi nez nekde neco hledat.
Chtel bych preinstallovat Windowsy, jenze nikdy jsem to nedelal, mam akorat trochu povedomi co a jak, ale stejne se chci po jistotu zeptat. Co bych mel presne udelat? Stahnout si windowsy nekde z Torrentu (musim mit presne ten samy typ? Myslim, ze kdyz mam W Home Premium 64bit, tak nemuzu stahnout W Professional, protoze by mi nefungoval ten klic?) a dat .iso na DVD, potom vlozit DVD a zacit klasicky instalovat?
Reinstall W7 - co přesně udělat? Vyřešeno
Reinstall W7 - co přesně udělat? Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Ltb dne 29 dub 2013 21:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
Re: Reinstall W7
Pokud je to licence koupena s pocitacem, tak potrebujes budto Recovery DVD primo pro ten pocitac, crackle DVD z torrentu fungovat nebude (nebo bude, ovsem s vsemoznymi vedlejsimi ucinky a stejne to nebude legalni)
Pokud je na disku stale jeste recovery partition, tak se to spusti primo nejakou klavesou pri startu (na kazdem pocitaci jinak - viz manual)
Pokud je na disku stale jeste recovery partition, tak se to spusti primo nejakou klavesou pri startu (na kazdem pocitaci jinak - viz manual)
No to bude problem, protoze ja ten manual uz urcite nemam 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A máš W7 zakoupené společně s laptopem? Tj. máš licenční štítek vespod?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Ano mam
//A abych rekl pravdu, vim, ze to sem nepatri, ale cely reinstall atd. pramenil z toho, ze posledni 2 tydny, se po nekolika malo minutach hry zacala sekat FIFA 13, k tomu i jine hry mi sly vyrazne hure, takze jsem se po 2 letech rozhodl, ze by nebylo spatny pocitac reinstallovat. No, jenze ted jsem zkusil vytahnou sitovy kabel (ktery mam cirou nahodou 2 tydny) a hrat pres WiFi. Hra jde uplne normalne, co se tyce sekani. Jenze problem je v tom, ze ja jsem daleko od routeru a je mezi nama jeste ke vsemu hromada zdi, takze ne vzdy je to pripojeni nejlepsi, a proto jsem si koupil klasicky UTPcko. Takze kdyz mam net pres sitovy kabel, hra se zacne sekat, ale nelaguje. Kdyz jedu pres WiFi, hra se neseka, ale obcas laguje, coz je tak trosku z blata do louze. Potom si napisu samostatny topic do spravne sekce (i kdyz jestli nekdo vi, co s tim, muzete mi poradit uz ted), ale klidne info ohledne reinstallu se taky klidne rad dozvim, kdyz uz jsem ten topic zalozil.
//A abych rekl pravdu, vim, ze to sem nepatri, ale cely reinstall atd. pramenil z toho, ze posledni 2 tydny, se po nekolika malo minutach hry zacala sekat FIFA 13, k tomu i jine hry mi sly vyrazne hure, takze jsem se po 2 letech rozhodl, ze by nebylo spatny pocitac reinstallovat. No, jenze ted jsem zkusil vytahnou sitovy kabel (ktery mam cirou nahodou 2 tydny) a hrat pres WiFi. Hra jde uplne normalne, co se tyce sekani. Jenze problem je v tom, ze ja jsem daleko od routeru a je mezi nama jeste ke vsemu hromada zdi, takze ne vzdy je to pripojeni nejlepsi, a proto jsem si koupil klasicky UTPcko. Takze kdyz mam net pres sitovy kabel, hra se zacne sekat, ale nelaguje. Kdyz jedu pres WiFi, hra se neseka, ale obcas laguje, coz je tak trosku z blata do louze. Potom si napisu samostatny topic do spravne sekce (i kdyz jestli nekdo vi, co s tim, muzete mi poradit uz ted), ale klidne info ohledne reinstallu se taky klidne rad dozvim, kdyz uz jsem ten topic zalozil.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinstall W7 - co přesně udělat?
Vytvoř si recovery DVD. Někde v Start>Všechny programy najdeš utilitu od výrobce, která slouží právě k vytvoření těch DVD.
Reinstalace v této podobě odpovídá původnímu továrnímu nastavení. Takže zálohuj data.
Reinstalaci lze provést buďto bootem z těch DVD nebo přímo z recovery oddílu, což spustíš již zmíněnou "nějakou" klávesou hned po zapnutí laptopu. Ta DVD jsou vhodná v případě, že disk selže.
Výhodou reinstalace bude, že máš jistotu, že v software chyba není.
Reinstalace v této podobě odpovídá původnímu továrnímu nastavení. Takže zálohuj data.
Reinstalaci lze provést buďto bootem z těch DVD nebo přímo z recovery oddílu, což spustíš již zmíněnou "nějakou" klávesou hned po zapnutí laptopu. Ta DVD jsou vhodná v případě, že disk selže.
Výhodou reinstalace bude, že máš jistotu, že v software chyba není.
Nasel jsem to, je k tomu i navod, akorat kdyz to chci spustit, napise mi to: OS_Install Drive or Data Drive Label Error. Please Make Sure OS_Install and Data Drive Label Exist.
Nevite nekdo, co s tim? :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Reklamuj to, bez toho není způsob, jak to přeinstalovat originál systémem.
A kdyz mam jeste pri spusteni nabidku na zmacknuti F3, coz by melo byt to, co psal petr22, tak je to v podstate to same jako toto? Proste klasicky Reinstall?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3214
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 18:58