Dobrý den, zatím jsem nenašla článek, který by mi pomohl, tak prosím o radu.
Na starším notebooku (Acer Aspire 3690; s Windows 7) jsem se potřebovala zbavit My start incredibar (homepage, search,..) proto jsem podle návodu zde (http://www.youtube.com/watch?v=5VCTDCuzJUw) všechno udělala ovšem bez úspěchu. Tak jsem odinstalovala Coogle Chrom a nainstalovala ho znovu.. opět se tam po druhém otevření vyhledávače zobrazil My start incredibar. Proto jsem nainstalovala program SpyHunter, který našel soubory v Pc , které se na My start nějak vážou a další "nebezpečné" objekty (dohromady 25). Ovšem, když chtěl program po vyčištění těchto souborů restart, počítač se vypl ale už nenaběhl Windows, místo toho naběhla hláška "Error 13: Invalid or unsupported executable format".
Prosím o pomoc, co s tím a předem děkuji.
Error 13
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Error 13
Ach jo, plácat jedno přes druhé a pak to tak dopadá... Příště se svěř odborníkům a ve třech krocích máš pokoj. Zkoušela jsi body obnovy?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nezkoušela, nevím jak..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zapni PC a ještě na černé obrazovce mačkej jako o život F8 a vyskočí na tebe nabídka s funkcemi a zvolíš poslední funkční konfiguraci
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
F8 bohužel nefunguje.. jediné co jde je F2 (PhoenixBIOS Setup Utility) a F12 (Boot Menu)
-
- Pohlaví:
Musíš ho mačkat ihned po zapnutí a opakovaně. Někdy se to musí zkusit vícekrát.
Opravdu jsem to nezkoušela jen jednou.. jakmile zmačknu F8, ozve se pískání - nějaký varovný signál ale nic se nestane, můžu to zkoušet kolikrát chci ale jediné co to dělá je, že pořád dokola píská a nic se neděje
-
- Pohlaví:
V tom případě mne napadá jenom obnova systému. Máš tam nějaká důležitá data?
Mam, jsou uložené na disku D
dva oddíly na jednom disku
-
- Pohlaví:
Kdo ví zda tem máš Recovery oddíl. Asi by bylo nejlepší dát ten disk do jiného počítače a vytáhnout data před obnovením.
Pro Acer platí následující:
Ale nijak s tím nespěchej. Počkej jestli někdo nepřijde s lepším řešením!
Pro Acer platí následující:
U modelů s operačním systémem prosím využijte následujícího postupu: Po prvotní instalaci Vám instalační program nabídne možnost vytvoření záložního CD/DVD, tuto možnost určitě doporučujeme. Pokud jste si nevytvořili záložní CD/DVD, poté je ještě poslední možnost obnovení skrytého oddílu disku, kde se nachází systém.Avšak možné pouze v případě, že jste nijak nepozměnili rozdělení oddílů.
Postup:
Při startu prosím stiskněte klávesu F2, abyste se dostali do Biosu, kde nastavte parametr D2D Recovery na ENABLE , dále použijte možnost Save and restart
Při restartu stiskněte kombinaci kláves Alt+F10 a dále pokračujte dle pokynů.
Pokud si nešťastnou náhodou či úmyslně zrušíte skrytou partition a nemáte vytvořeno CD/DVD recovery, poté je potřeba obrátit se na autorizované středisko.Služba je samozřejmě zpoplatněna.
Ale nijak s tím nespěchej. Počkej jestli někdo nepřijde s lepším řešením!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”