Pozeral som sa na rôzne návody, avšak veľmi mi to nepomohlo.
Windows som preinštalovával len jeden krát, na notebooku (viewtopic.php?f=46&t=111406&p=856138#p856138) a to pomocou "OneKey Rescue System".
Keď idem do Ovládací panel -> Systém a údržba -> Centrum zálohovania a obnovy tak je tam možnosť "Obnoviť počítač" a keď na ten button kliknem, napíše mi to toto: "Pevné disky počítača sa preformátujú a všetky údaje použivateľa a programy sa vymažú, a nahradia údajmi a programami zo záloh. Skôr než budete pokračovať, overte aktuálnosť záloh."
Ako mám overiť "aktuálnosť záloh"? Obávam sa že že ja som žom žiadny zálohový bod nevytvoril. No ten môj notebook mal takú obnovu... Kompletnú, proste sa Windows preinštaloval do základného stavu, takého ktorý som spustil úplne prvý krát keď som ho uvidel... Existuje tu tiež nejaká taká voľba?
A potom je tam v ďalšom odstavci napísané toto: "Ak chcete obnoviť počítač, v ponuke Možnosti obnovenia systému musíte spustiť obnovovanie systému. K ponuke možností obnovenia môžete získať prístup z oblasti obnovenia pomocou tlačidla F8 pri spustení alebo z inštalačného disku systému Windows."
No keď pri zapínaní stláčam F8 tak mi vyskočí malá tabuľka kde sú dve možnosti a obidve spôsobia to isté: normálne spustia Windows
Čo mám robiť?

PS: Viem že toto je České diskuzní fórum a ja som Slovák, dúfam že to nevadí...