Operační systém Windows 8 x64
AMD E1-1200 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1.40 GHz , dvoujádro (slabé no...)
RAM 2,00 GB (Použitelné 1,57 GB)
64 bitový operační systém pro platformu x64
AMD Radeon HD 7310 Graphics
<<< Můj notebook Lenovo G585.
Grafická karta

Zdravím. Mám menší "problém". Mám grafickou paměť 931 MB, což je poměrně dost, jelikož na PC mám 1 GB(Ati radeon hd 5550).
Celkem se sdílenou pamětí to dává neuvěřitelných 1478 MB což je skoro 1,5 GB.Můj problém je ten, že si myslím že těch 547 MB co se sdílí se sdílí naprosto zbytečně a mělo by se více využívat pro paměť RAM, jelikož notebook patří na práci, a stejně, o kolik se mi zhorší výkon ? Někde jsem se dočetl že je to pamět vyhrazená pro grafickou kartu, ale grafická karta ji využije jen tehdy kdyz je jí třeba.Nevím kdy jí bude potřeba tolik.Můj "hlavní" dotaz je ten Jak se té sdílené paměti zbavit nebo jí zrušit. V BIOSU to mám poměrně hodně jednoduché , uplně jiné než na PC, a hlavně jednoduší a víc je tam informací než nastavování.Můžete mi říct kde tolik paměti grafiky využiji s takovým notebookem?Respektivně než se uděje k činům tak bych chtěl vědět zda je to dobrý krok pro dobro notebooku a nebo právě naopak. Sem tam občas hraji hry(NFS:Most Wanted 2006 , Carbon, Mafiu 1) ale ne tak náročné jako třeba Most Wanted 2012.
Mám jeste jeden dotaz. Můj notebook se spouští neuvěřitelně rychle. Z hiberance ho pustím za vteřinu, a normálně při vypnutí a třeba za 15 hodin zapnutí se spouští průměrně tak 4 - 5 sekund. Jak je to možné ? Poprvé když jsem ho spustil tak jsem si myslel jak je "nadupaný" a kolik moc toho má.

Neočekávám odpověď teď v noci.Ale třeba ráno nebo přes den tu nemusím být a to už tu může odpověď být
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Črc 2013 00:13) ---
PS:Rozhodně si myslím že bude lepší mít o 547 (víc jak 0,5 GB) RAM víc než mín. Pokud mám spuštěný prohlížeč internetu, Chrome,Avasta, AMD Vision Engine control center a ELAN Pointing device + Měnící se obrázky na ploše tak mám využito přesně 1 GB RAM, no sem tam víc a mín. Myslím že GB by prospěl víc než tady 0,5 GB ani ne.