Výrobce je MSI.Stolní počítač.
AMD Athlon LE-1600(tm) 2.2 GHz
1 GB RAM (890MB Použitelné)
Windows 7 Home Premium [PŮVODNĚ Windows XP]
200 GB SATA disk
Zdravím, mám problémy s PC.
Nedávno mi vyskočila bluescreen, ta se řeší zde.
Jenže mám horší problémy. Na PC na kterém byl dlouhodobě Windows XP Home Edition , na který mám samozřejmně pořád originální CD, jsem si nedávno pořídil Windows 7.Problém je v tom že v XP mi hrozně zamrzá počítač, a při zamrznutí je vytížení CPU na 100%.Uplně neuvěřitelné je to že ve Windows 7 žádné takové problémy nejsou. PC nemá ani 1 GB RAM pro systém, musel jsem omezit pamět pro grafickou kartu na minimum(Dříve jsem měl 768 MB použitelných).PC zamrzává po nainstalování a prvním spuštěním OS Windows XP , a za pět minut tak první zamrznutí.
Počítač se po restartu zamrzával i při načítání biosu a kontrolách, a tak mi startoval 5 minut bios a pak 7 minut přibližně bootoval XP(normálně po restartu za 23 vteřin), který nakonec se PC opět restartoval.Jak jsem pozoroval tak v BIOSU to nezamrzá vůbec.Tím zamrznutím myslím že všechno v pc přestane reagovat (myš,klávesnice,pc,windows,programy), při bootování to poznám jednoduše tak že jak vám to tam nabíhá tak tam máte tři modrý tečky co furt jezdí tam a zpátky a najednou se zastaví.V hodnocení Windows mám nejlepší disk 5,9 hodnocení, potom následuje Procesor s 4,2 a RAM s 3,9. Nejhorší je grafika(3,2)
PC zkrátka z nějakého důvodu odmítá Windows XP , a to na tom PC původně byl.
PS: Teď mi to udělalo poprvé v sedmičkách,přičemž jsem musel restartoval celý PC a při tom seknutí svítila červená kontrolka, to je když pc pracuje