Zvětšení místa na disku Vyřešeno
Zvětšení místa na disku
Jak odstranit všechny nepotřebné složky, zbytky po odinstalacích, soubory či programy, o kterých ani nevím, že je tam mám ale např. v RevoUninstaler nebo v regeditu stále jsou? děkuji snad jsem to napsala srozumitelně
Jsem Lama ale jsem snaživá : D
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zvětšení místa na disku
Proveď defragmentaci. Například softwarem Defraggler.
-
- Pohlaví:
Pokud je vidíš v RevoUninstaler , pak je odinstaluj. Všechno musíš manuálně, na to žádný program není. Pak to pročisti CCleanerem včetně registrů (povol zálohu) a nakonec můžeš provést defragmentaci. Ta sice místo neuvolňuje, ale uspořádá soubory na disku.
defragmentaci jsem provedla asi před 2 týdny akorát teda musím něco povolit v ccleanru, tak já to udělám, děkuju
-
- Pohlaví:
Defragmentace se dělá jako poslední. Nemá cenu defragmentovat soubory, které chceš odstranit. V CCleaneru v základním nastavení nemusíš nic měnit.
Odinstaluj nepotřebné a vyházej do koše nepotřebné dokumenty apod. Pak CCleaner. Pokud něco odstranit nejde, je to zpravidla soubor nebo data, která systém používá.
Návod: viewtopic.php?f=70&t=5130&p=24467#p24467
Odinstaluj nepotřebné a vyházej do koše nepotřebné dokumenty apod. Pak CCleaner. Pokud něco odstranit nejde, je to zpravidla soubor nebo data, která systém používá.
Návod: viewtopic.php?f=70&t=5130&p=24467#p24467
Defragmentace neuvolní místo ani o 1 bit. Vypni vytváření systémových bodů obnovy a pak ho zase zapni, mělo by se uvolnit několik GB.
jo klidně vypnu vytváření s. b. obnovy ale nevím jak, můžete mi poradit, děkuju
jinak ccleanerem jsem pc projela jako obvykle kolem 800mb, chyby v registru mi přijdou pořád stejné
jinak ccleanerem jsem pc projela jako obvykle kolem 800mb, chyby v registru mi přijdou pořád stejné
-
- Pohlaví:
Ano, ty chyby v registru bývají skoro stejné. Návod na vypnutí bodu obnovení - http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... tore-point , ale nech si ty body pak zapnuté, někdy se to může hodit.
-
- Pohlaví:
Stáhni si TFC cleaner http://www.ZKRACOVANI_URL_ZAKAZANO/4Tmp8X , spusť, dej start a pak napiš, kolik se ti toho vymazalo 

někdo z Vás měl pod svým příspěvkem RegCleaner? co použít ten? děkuju
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2013 21:18) ---
TFC - 709 mb jenom
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2013 21:18) ---
TFC - 709 mb jenom
-
- Pohlaví:
Pokud se nepletu, pak si to již všechno čistila v sekci HijackThis. Nemá cenu to stále čistit. Jednou za týden použij CCleaner a občas na kontrolu havěti MalwarebytesAntimalware. Teď si jenom odstraň body obnovy a nezapomeň to nechat zapnuté.
-
- Pohlaví:
Re: Zvětšení místa na disku Vyřešeno
Tak v tom případě začni odmazávat zbytečnosti- pokud tam nějaké máš a obejdeš se bez nich. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2964
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 3
- 1997
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3237
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3330
-
od sabrik