Nefungují programy Vyřešeno
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nefungují programy
Ahoj, nevím proč ale nejdou my spustit 2 programy. A to MbAM a hra QC. Zkoušel jsem je přeinstalovat, čistil jsem registry ale nic. Dá se to opravit? Díky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefungují programy
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Scanner
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefungují programy Vyřešeno
Odinstalátor jsem zkoušel pouze u té hry. Tam je přímo v instalačce - instalovat, opravit, odinstalovat.
Nepomohlo. Teď jsem zkoušel ten odinstalátor MbAM, odinstaloval, restaroval, nainstaloval jsem znova a zase ta samá chyba jako je v obrázku. :/
Nepomohlo. Teď jsem zkoušel ten odinstalátor MbAM, odinstaloval, restaroval, nainstaloval jsem znova a zase ta samá chyba jako je v obrázku. :/
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”