Win98 v DOSBoxu
Win98 v DOSBoxu
Ted to mnohdy výdám, ale chci se zeptat pokud dám win98 či jiný os třetích stran do dosboxu pak je známo že nelze namountovat cdrom. Proto se chci zeptat zda to nějaký smysl má či zda se v tom dají nějaké hry 9x hrát objevuje se i podpora 3d ale těžko zde budu hrát Star wars Racer nebo Need for speed II nebo III když podpora cdrom ve win98 chybi proto se chci zeptat zda s tím má někdo zkušenosti a zda už někdo pod dosboxem ve win98 rozjel nejakou hru
Re: Win98 v DOSBoxu
Ty chceš mít na svém PC win 98? To nemáš licenci aspoň na win XP ? Jinak hry určitě byli ale jestli 3D nevím a spíš pochybuji
3D hry jsou nekdy od roku 1992, kdyz se objevil treba Wolfenstein, do roku 2001 (Windows XP) jich bylo urcite nekolik stovek co vyzaduji Windows95/98/ME
Hru, ktera vyzaduje Windows 95/95 nejde spustit na XP, tudiz licence XP je v takovem pripade celkem k nicemu. Navic to chce do DOSboxu.
Na tohle je idealni nejaky stary pocitac, treba 500 MHz P3
Hru, ktera vyzaduje Windows 95/95 nejde spustit na XP, tudiz licence XP je v takovem pripade celkem k nicemu. Navic to chce do DOSboxu.
Na tohle je idealni nejaky stary pocitac, treba 500 MHz P3
vice méně zvažoval jsem zda by bylo k něčemu xp mode ale nebyl jsem si jist jak to funguje proto jsem si udelal provizorní hdd dal na něj Win8 profesional a xpmode jen na zkoušku bylo to z torrentu ale beztak zde nefunguje ani directdraw a už vubec ne direct3d. Dále pokud vezmu VMware Palyer a dám ho na své legální homky zde opět funguje 3D jen pro novější hry, které mohu pařit rovnou na osmách spíše přemýšlím shánět starší pc v dnešní době lcdéček starší pentium dvojkaq nepřekáží jen je problém do ní koupit har disk který by tam fungoval
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”