Dobrý den žádám o pomoc dneska jsem si sestavil PC všechno v pohodě naštěstí ale přišlo na bootování a jsem v koncích proste mi to nejde a nejde a už nevím jak to vyřešit z flešky mi to nejde z dvd mi to taky nejde ani uz nevím jak nastavit bios zkoušel jsem snad všechno můžete mi skusit někdo pomoct prosiiim. Základní deska je :MSI Z87-G45 GAMING - Intel Z87 ¨
Prostě nevím jak na to a jsem už v koncích prosím poraďte mi co mám dělat díky pokud by měl někdo čas rád bych to zkonzultoval i po icq nebo skype.
Boot windows velký problém prosím HElp Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Boot windows velký problém prosím HElp
Vítej na PC-HELP!
Co píše BIOS za hlášku?
Co píše BIOS za hlášku?
Díky moc. Vůbec nic dostal jsem se sem nejdal ale nevím co dělat a asi jsem uplně někde jinde.
Odkaz: http://www.ulozisko.sk/626373/20130726_200054.jpg
a píše mi to když něco vyberu tak to pise porad Reboot and select proper boot device or inser boot media in select boot device and pres key.
To jsou jediný dvě věci co zatím mlhu nabídnout ještě při výběru jako z čeho boot je tam legaci a to druhe UEIN nebo tak něco.
Odkaz: http://www.ulozisko.sk/626373/20130726_200054.jpg
a píše mi to když něco vyberu tak to pise porad Reboot and select proper boot device or inser boot media in select boot device and pres key.
To jsou jediný dvě věci co zatím mlhu nabídnout ještě při výběru jako z čeho boot je tam legaci a to druhe UEIN nebo tak něco.
Chtěl jsem Windows Ultimated
-
- Pohlaví:
No, předpokládám, že jde o Windows7
Pak:
V BIOSu najdi položku Fast Boot [Enabled for Windows 8, Disabled for other OS] a nastav ji na disabled. Dále Secure Boot Control [Disabled], Boot Mode Select [LEGACY+UEFI] a v FIXED BOOT ORDER Priorities si nastav DVD (USB). Zkontroluj nastavení řadiče SATA SATA Mode [AHCI Mode], případně zkus přepnout na IDE mode - je možné, že mechanice ahci dělá problémy.
Pak:
V BIOSu najdi položku Fast Boot [Enabled for Windows 8, Disabled for other OS] a nastav ji na disabled. Dále Secure Boot Control [Disabled], Boot Mode Select [LEGACY+UEFI] a v FIXED BOOT ORDER Priorities si nastav DVD (USB). Zkontroluj nastavení řadiče SATA SATA Mode [AHCI Mode], případně zkus přepnout na IDE mode - je možné, že mechanice ahci dělá problémy.
Z ceho to instalujes a jak presne ta media vznikla? DVD a flashka
Jejda toho je nějak moc
jo a je tu možnost že mechanika nemůsí už sloužit stalo se mi to ze mechanika zustala otevrena a ja o ni zakopl a vyndalo se ta zajizdeci cast ale nacpal jsem ji tam znovu a cdcka fungovala v pohode takze si myslim ze je okey muzu nahrat jeste dalši obrazky vím že mas ze na sz neodepisujes ale jsem zoufaly a bylo by mozna lepsi treba pres skype pokud by jsi mohl.
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2013 22:21) ---
Zousel jsem dvd vypalene iso a fleska - Pro petr22

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2013 22:21) ---
Zousel jsem dvd vypalene iso a fleska - Pro petr22
-
- Pohlaví:
A správně vypálené? na jiném PC bootuje? Nejedná se o nelegální systém?
Vypalene DVD a z nej vygenerovana flashka - to muze byt taky pricina problemu
Jak vis ze to je funkcni? Skus nabootovat neco jineho, co urcite funguje
Jak vis ze to je funkcni? Skus nabootovat neco jineho, co urcite funguje
No bohuzel se jedna o ten druh systemu ale fungoval v pohode nekolikrat jsem si tim preinstalovaval pc a v pohode bohuzel penizky uz nezbyli abych si koupil leg*l
-
- Pohlaví:
V tom případě jsi porušil pravidla fóra. Nelegální věci zde neřešíme.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 18
- 5932
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:22